jovela

jovela

lauantai 16. helmikuuta 2013

Lavuaari menneen ajan tapaan

Nyt se löytyi! 21 eurolla ehjä Arabian lavuaari (50-luvulta) sellaisella roiskesuojalla, josta puhuin ja siinä on läsnä ne kivat saippuasyvennyksetkin! Toinen hana puuttuu, mutta tässä on hyvää aikaa löytää K-hana (kylmävesi) wanhoja rakennusmateriaaleja myyvistä liikkeistä. Miten iloiseksi sitä tuleekaan, kun löytää edullisesti jotain sellaista, jollaisen on jo mieleensä piirtänyt. Tuollainen lavuaari oli mielessäni ja isännänkin mielestä tämä on oiva löytö! Talolla <3 on nyt lavuaari!

Tänään juhlitaan äitini synttäreitä lähiperheen kanssa. Lähdemme joukolla syömään äitini helsinkiläiseen lempiravintolaan. Seuraavaksi sitten juhlitaankin siskoni täyspyöreitä parin viikon kuluttua, joten juhlia piisaa!


Hauskaa lauantaita toivottelee

Jovelan Johanna

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että löysitte etsimänne! Hyvä, kun on selvät visiot, niin voi tehdä löytöjä edullisestikin.

  VastaaPoista
 2. Mä nautin tsätä kaikesta ihan luvattoman paljon :)

  VastaaPoista
 3. Olen uusi lukijasi, Susannan työhuoneen kautta tänne löysin! Ja nyt on pakko kysyä mistä löysitte lavuaarin? Meillä on tismalleen samanlainen ja tarvisimme uuden. Sattuiko myyntipaikassa olemaan toista? Viime kesänä jo ostimme yhden, mutta se napsahti halki hanoja irroittaessa. Kyllä harmitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja ja tervetuloa!

   Löysin tuon ihan huudiksesta, mutta samanlaisia olen nähnyt esimerkiksi www.navetta.com - laita hakusanaksi lavuaari. Siellä on presiis sama lavuaari ja muita samantyyppisiä.

   Tosi harmi, että omanne meni rikki. Toivottavasti tuon kautta löytyy korvaava!

   Poista
  2. Huutista selaan aina välillä, tuo meni täysin ohi. Navetassa näkyy olevan, vaikka hinta on aika suolainen. Täytyy tiedustella, meillä on leikattu taso juuri tuon lavuaarin mukaan joten on pakko olla samanlainen kuin ennenkin.

   Poista
  3. Mäkään en löytänyt tätä hakusanalla lavuaari vaan pesuallas, joten kandee katsoa usealla hakusanalla. Myös kirotusviiheellisillä, kuten pesu allas ;D

   Poista
 4. kyllä oli löytö! Mahtavaa. Nyt vain varovasti sitten sen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lavuaari saa matkustaa huopiin käärittynä talolle heti maaliskuussa, ettei pyöri täällä jaloissa tai kellahda kellarissa betonilattialle. Aarre!

   Poista
 5. Uskomaton löytö, mahdoit natista liitoksistasi, kun sen näit : ) Onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Yksi mun mielestä parhaita puolia tässä vanhan talon kanssa liikkeelle lähtemisessä on juuri kaiken vanhemman etsiminen ja löytäminen. Olleen me ennenkin rempattu, mutta se on ollut sellaista kataloogien selailua ja rautakaupan "mikä maali on tänään tarjouksessa" etenemistä. Myönnän auliisti nauttivani juuri tästä. Kivaa on ollut aiempia koteja laitella, mutta tässä on jotain kovin erilaista. Ehkä olet itse Idurin kanssa huomannut saman?

   Poista

Kiitos kun kommentoit!