jovela

jovela

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Piilotetaan TV!

Joku saa sen mätsäämään, mutta omasta mielestäni TV ei istu kovinkaan kauniisti wanhan talon interiööriin. Käsittelemätön hirsiseinä, perinnetapetti sadan vuoden takaa, TV ja muut viihdelaitteet johtoineen eivät vaan kaveeraa kauniisti. Makuasia tietenkin, mutta tähän lopputulokseen ollaan täällä tultu. Telkkari ei nyt yleensä  muutenkaan ole mikään silmänilo IMO.

Ratkaisuja tarjoaa Pinterestistä löytyneet kuvat.


Raameja, luukkuja ja feikkiovia, kyllä kelpaa! Meille oiva ratkaisu voisi olla feikattu mantteli, jonka sisälle laitetaan oheislaitteet ja itse telkkari raamitetaan. Leffatykin kangas koteloidaan ja vedetään alas käytettäessä. Vastakkaiselle seinälle itse laitteisto koteloidaan siten, että etupaneelin voi avata käyttöä varten. Sitten on vielä ne kotiteatteriin kuuluvat vahvistimet ja kaiuttimet. Jospa kaiuttimet ja vahvari saisivat uudet palttoot maalilla tai tapetilla ja huoneen muuhun sisustukseen sopivilla kankailla. Kestäisi niitäkin sitten katsella kepeämmällä silmällä.


Tuumailee

Jovelan Johanna

Kuvat: Pinterest

8 kommenttia:

 1. Olen kyllä aivan samaa mieltä telkkarin viehättävyydestä! Olen kovasti haaveillut tv kaapista ja ainakin siitä, kuinka sitten the remontissa saamme taas leffatykin takaisin kuvioihin ja on oikea huone niille telkkari- media- pelisotkuille. :) miehelle en uskalla kyllä ehdotella telkkarin piilottamista.. ;) huippuidea tuo verhoileminen meidänkin ikuisuus rumille kaijuttimille. Pelko niiden sopimattomuudesta on piilenyt jo pidemmän aikaa ja mikä oiva ratkaisu löytyi, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 2. TV-kaapit on kyllä kätsyjä myös! Joskus ihan Ikeakin teki puisia kaappeja tölsyille.

  Postailethan omien kajareiden tuunailuista kuvia jos ryhdyt puuhaan!

  VastaaPoista
 3. Aika huikeita ideoita, vau!
  Aurinkoista torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa sinne, Hannele. Tänään saikin hetken nauttia auringosta täällä (ja kunnon vesikuuroistakin) :)

   Poista
 4. Hääh, miks mä en oo nähny et sä oot kirjotellu näin paljon täällä?!?! :DDD No onhan illaksi jotain lukemista. :) Hih* Kivoja juttuja oot kyllä ideoinu.

  VastaaPoista
 5. No hitsi! Onko sulla tämän uuden blogin osoite vai vanhan? Joku bloggerissa tökkii joka tapauksessa. Mulla ei nuo "you might also like" -kuvakelinkit toimi. Joka postaukseen tulee tasan samat 2 kuvaketta, vaikka pitäisi olla 4 ja tietenkin erilaisia. Toisten blogit päivittyy uusien postausten osalta päivän viiveellä jne.. Ärrrrsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni sen aikaisemmin lisäsin jo.. Kokeilin nyt uudestaan, ensin herjasi mutta sitten sain sen sinne. Tutkitaan tilannetta uudestaan josko alkaisi näkyä. :))) Juu, blogi on tökkinyt nyt kyllä tosi paljon.

   Poista
  2. Toivottavasti korjaavat pian. Laitoin itse viestiä bloggeriin viime viikolla, mutta eivät ole vastanneet vielä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!