jovela

jovela

torstai 21. helmikuuta 2013

Tuunailua & kirppislöytöjä

Kävimme tiistaina kierrätyskeskuksessa katselemassa lähinnä rakennustarvikevalikoimaa. Siltä osastolta ei mukaan tullut mitään, mutta tavarapuolelta kyllä.

Löysin 2 sähköistettyä messinkistä lampettia, joissa on ruusumotiivi. En pidä messingistä ja näissä sähköistetyissä lampeteissa on mielestäni rumat muoviset, muka sulanutta steariinia valuvia kynttilöitä imitoivat pötköt, joihin kiinnitetään lamput. Lampettien muoto on kuitenkin mielestäni kaunis ja hinta oli vaatimaton 4,- joten saivat lähteä mukaan tuunattavaksi.

Ylärivissä lampetit alkuperäiskuosissaan ja muovi- sekä sähköistysosat poistettuna.Alemmalla rivillä lampetit pohjamaalattuna. Koska näen nuo lampetit joko ruusukammarissa sen punaisen pöydän molemmin puolin tai kylpyhuoneessa, valitsin väreiksi harmahtavan valkoisen hopeanharmalla korostuksilla. 

Alapuolella lampetit valmiina kuviointikorostuksineen.Nuo pitäisi sitten kuvitella tähän - ja jos lampetit tosiaan tulevat tuohon, lisään myöhemmin korostuksiin aavistuksen puuterista ruusunpunaa ruusujen kohtiin.


Kierrätyskeskuksesta mukaamme lähti myös herkänsuloiset jalalliset viinilasit, joissa on ruusuja ja kyyhkyjä. Jostain syystä näitä ruusuaiheisia juttuja nyt pulpahtelee joka paikasta, vai olenkohan vaan niin tulevan ruusukammarin lumoissa, että kaikki kaunis ruusukuvioitu osuu silmiin?Ruusuisissa unelmissa

Jovelan Johanna

6 kommenttia:

 1. Lampeteista tuli hienot ja nuo lasit ovat kauniit!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Irmastiina :) Nuo lampetit sopivat taloon kuin nakutettu.

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni tuunaus. Minua nauratti tuo ruusu asia kun minulla oli yhteen aikaan samanlainen ruusuinen maailma..eli kaikki missä oli ruusuja lähti mukaan...Nyt onkin ollut hiljasempaa sillä saralla. Ihana kampauspöytä/lipasto.

  VastaaPoista
 4. Noita ruusuja on tullut sittemmin lisää ;D Tuo pöytä on taloon jääviä vanhoja mööpeleitä. Se taitaa virallisesti olla pukeutumispöytä, kun se on sen verran korkea.

  VastaaPoista
 5. Tulipa lampeteista hienot, tuo on tuunauksissa sitä parhautta, näkee jotain "sinne päin" ja sitten lopputulos on jotain mahtavaa!
  Kauniit ovat myös ruusulasit.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!