jovela

jovela

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ideoita puulaatikoista (osa III)

Bauhausissa on tarjouksessa (5,- kpl) juuri ne laatikot, joiden kanssa olemme puuhailleet Jovelan isännän kanssa viime lauantaista saakka. 

Laatikoita on muuten useassa eri koossa, jopa kannellisina. Ostimmekin samalla 4 isompaa laatikkoa sisustus-, ruoka- ja harrastuslehdille. Hankimme niihin myös renkaat alle, jotta lehtien myötä painaviksi tulevia laatikoita olisi kevyempi siirrellä. Öljysin nuo neljä suurempaa laatikkoa jo eilen. Muut saavat odottaa sunnuntaille. Renkaat kiinnitetään myöhemmin, sillä laatikon vaneeripohja ei ole riittävän tukeva ruuveille ja muutenkin pohjaa on syytä vahvistaa lehtien painon vuoksi. Laatikkoon mahtuu noin 70 lehteä kerralla.


Myös pienet arkistohantaakit saapuivat. Kuuden hantaakin pakkauksessa on 2 metallinsävyistä ja 4 antiikkimetallin sävyistä hantaakia kiinnitysnuppeineen. Nuppeja ei voi naulata puuhun, niiden piikkiosat eivät kestä sitä. Kiinnitämme ne myöhemmin tekemällä ensin pienellä naulalla reiän ja laittamalla nupin reikään puuliimalla siveltynä. Koska hantaakeja ei vedetä, eli ne ovat vain koristeita, liimaus riittänee. Etikettipidikkeitä on kuulema tulossa lisää maaliskuun puolivälissä Kruununjalokivi.com verkkokauppaan.

Huomenna juhlimme siskoni ympäripyöreitä ja jos historia toistaa itseään, tiedossa on iloista tunnelmaa, naurua, iloa ja meneviä säveliä hyvän ruoan ja juoman kyydittämänä. Ihanaa!

Hyvää kevään virallisesti ensimmäistä päivää toivotellen

Jovelan Johanna

6 kommenttia:

 1. Jestas, siinä alkaa olla puulaatikon hinta kohillaan! Tosi hyvän ja kivan näköisiäkin. Jos vaan olisi Bauhaus lähempänä kuin hyvin hyvin kaukana, niin olisin jo matkalla…

  Iloista juhlaviikkaria! :)

  VastaaPoista
 2. Sas muuta! Kyllä se näky oli, kun kärryt kiikkuen mentiin 18 pienen ja 4 isomman laatikon kanssa kohti kassaa eilen, mutta tuolla alella kannatti. Työhuone näyttää täällä muuttovalmiudessa olevalta. Korkeita laatikkopinoja piisaa ;D

  VastaaPoista
 3. voi hitsi lähin Bauhaus löytyy 230 km päästä, tulis laatikoille vähän hintaa...
  on niin hienot ! ja laatikoita tarvii aina :)

  VastaaPoista
 4. No höh! Ärsyä lukea tarjouksesta, joka kiinnostaisi itseään, mutta ei ole mahdollisuutta hyödyntää sitä. Toivottavasti johonkin lähirautikseesi tulee vastaavia tarjouksia. Varmaan noita myy muutkin rautakaupat kuin Bauhaus :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon kade näistä!!miks täällä ei oo bauhaussia!:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan epistä! Oisko joku kaveri, joka asuisi lähempänä ja voisi käydä ostoksilla puolestanne? Tuo tarjous on meinaan voimassa vielä yli viikon.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!