jovela

jovela

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ideoita puulatikoista (osa IV)

Mitä enemmän katselen noita laatikkopinoja meillä, sen enemmän niistä pidän. Niiden tuoksu, pinnan elävyys, käyttömahdollisuuksien koko kirjo.. Ja niitä käyttökohteita huomaan keksiväni koko ajan lisää. Joku muukin on hullaantunut puulaatikoiden monikäyttöisyydestä, sillä Pinterestistä löytyi näin kivoja ideakuvia.


Käymme siis tänään hakemassa lisää laatikoita Bauhausista. Tarjous on vielä voimassa, toivottavasti laatikoitakin on vielä jäljellä.  Tarvitsisin niitä ainakin keittiöön. Keittiöön tulevia laatikoita voisi pintaviimeistellä hieman eri tavalla. Haluaisin laatikoiden kylkeen joko Jovelassa tai Jovelan keittiössä/ Jovela/Jovelan keittiö ja homemade with love -leimasimella (viime vuoden reissutuliaisia) tehdyn leiman. Joutunette siis ainakin yhden postauksen verran katselemaan puulaatikoita tulevaisuudessa!

Jo-ve-la muuten tulee nimistämme, la- on vaan sanan pääte, kuten sanassa Kokkola.

Laatikkomanian osat blogissa:

Kaikki alkoi tästä (ideoita kirjahyllyyn & leffojen säilytystä)
Osa II (tuumasta toimeen)

Osa III (lisää laatikoita, lehtilaatikoita!)

Huomenna sitten jotain ihan muuta!

Iloisin terveisin

Jovelan Johanna

Ideakuvat: Pinterest

14 kommenttia:

 1. Tätä menoa voit koota kirjan nimellä Puulaatikoiden hyötykäyttö. Tulen sitten peesiin, olen aina halunnut päästä tekemään kirjaa. ;) Olen kyllä pienessä mielessäni jo kaupallistanut tuota teidän talonkorjausprojektiakin, eiks ole kivaa. :DD Mulla on selvästi ollut viimeaikoina ihan liikaa aikaa. Toisaalta en tiedä, tuskinpa te haluatte olla mikään Parolan asema kakkonen... ei sen puoleen, olisitte parempia.

  Mulla on ikkuna auki tässä sängyllä makoillessa (pitää kerätä voimia että jaksaa lähteä ajamaan kasitielle) ja naapurit puhuut tuolla jotain jostain azorin reissusta ja espanjan kierroksesta. Pakko nousta sulkemaan ikkuna... vähän kateellinen, ehkä. :D

  VastaaPoista
 2. Heei, susta tulee selvästi Jovelan mänätser ;D Kotia ei kaupallisteta (riittää jo kun pyöritän omaa firma kotoa käsin), mutta isäntähän meinaa sitten aikanaan jonkinlaista verstasta itselleen laitella talolle. Pienmööpeleitä, tuunattuja mööpeleitä, käyttösomisteita ja sellaista. Pienimuotoista liiketoimintaa siis on tiedossa isännän osalta. Itse jatkan normaaliin tapaan imperiumini kanssa (sarkasmia), mutta enköhän saa sormeni isännänkin soppaan ujutettua ;D

  Azorit on olleet meillä toivekohteena muutaman vuoden. Ei olla ehditty tai onnistuttu sinne pääsemään ja nyt ei ole lomareissuja horisontissa. Juuri nyt ei tosin kiinnostaisikaan lähteä. On ajatukset ihan muualla. Mutta myöhemmin kyllä. Azorit, varmasti!

  Turvallista ajelua sinne!

  VastaaPoista
 3. Kiva, laita vaan tulemaan lisää juttua puulaatikoista.
  Minä ainakin tykkään : )

  Teillä onkin hyvät etunimet, kun saitte niistä tuon Jovelan.
  Meillä olis tullut vaan Pämala...!!! Voi hirvityksen kauhistus : )

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että en ole ainoa :)

  Pämala.. hmm.. ;D Päämaja? ;D Peltotien pää on hyvä. Siinä on sellaista Suomi-romantiikkaa, jossa tien päässä on talo, taivas on sininen, linnut laulaa, sirkat sirittää ja koivut heiluvat kesätuulessa.

  VastaaPoista
 5. Jestas sentään, mulla jäi kaikki hommelit puolitiehen kun tuolta Jonnan kautta luikahdin tänne kylään :)
  Oikeastaa lukaisin piiiitkän pätkän vanhaa blogia ensin että pääsin kunnolla jyvälle siitä missä mennään, ja nyt sitten koko tämän blogin.
  Ja unohdin täysin mitä olin tekemässä - lumouduin ihan täysin tästä teidän talojutusta :D

  Nyt sitten luuhaan nurkissa jatkossakin kuin tupajumi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan vittalis! Kiitos kovasti! Tervetuloa vaan tänne luuhaamaan ;D

   Poista
 6. Meilläkin on tuolla jemmassa muutama ylimääräinen laatikko....pitääkin ehkä ruveta tuunaamaan. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Miten hauskaa! Jään innolla odotamaan millaisia toteutuksia teillä syntyy!

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän ihana blogi! Meillä kanssa odotellaan tietoa "projekti talosta". Toivotaan, että tärppäisi niin pääsisi itsekkin toteuttamaan ideoita! Ja kiitos myös ihanista ideakuvista Pinterestistä! Löysin ansiostasi myös tieni sinne ja nyt jo pää pursuaa upeita ideoita!

  Terveisin Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenni :) Toivottavasti tärppää talon kanssa! Tulethan sitten kertomaan miten kävi :)

   Poista
 9. Mä odottelen juuri nettitilausta puulaatikosta, tarkoitus olis laittaa sellaiseen rullat pohjalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me laitetaan myös isoihin laatikoihin renkaat alle, kunhan saadaan niiden pohjat vahvistettua, ettei pohjavaneeri halkea kun siihen ruuvaa.

   Poista
  2. Joo tuo on ihan totta, että ei välttämättä kaikki kestä. Toivon, että mun puulaatikko on sen verran vahva, että siihen menisi nuo renkaat - tänään tuli juuri vahvistus, että laatikko on lähetetty! Jes kohta pääsee sitä hypistelemään :)

   Poista
  3. Nuo Baukkarin lodjut on reunoiltaan mäntyä, mutta pohja on vaneeria. Itse ei uskallettu siihen alkaa ruuvaamaan ja laidatkin saattaa murtua jos ruuvailee, joten vahvistetaan pohjaa lisälevyllä ja laitetaan sitten siihen renkaat kiinni. Muutenkin meillä ajateltuun käyttöön se pohjan vahvistaminen on hyäksi, koska lehdet painaa niin paljon. Vaneeripohja ei niitä taitaisi noissa laatikoissa kestää.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!