jovela

jovela

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Naisellisia turhuuksia! (?)

Mikä ihana aamu hyvin nukutun yön jälkeen! Vielä hetken tässä loikoilemme ennen kun kammataan tukkaa ja puetaan vaatetta ylle, pakataan kakut autoon ja lähdetään juhlimaan isosiskoni täyspyöreitä. Eilen kävimme avustelemassa juhlapaikan koristelussa ja valmistelemassa juhlaa. Tänään sitten kaikki perhearmaat ovat saman katon alla laulamassa siskolleni onnitteluita. Niin ihanaa! 

Pitää vaan tämän blondin takku kammata ja nenä puuteroida, ehkä sipaista hieman väriä luomiin.. Tästä pääsenkin aasinsiltana seuraavaan asiaan. Käsi ylös kenellä on kotona meikit ja härpäkkeet juuri siten miten toivoisi? Naiselliset turhuudet arvoisellaan roviolla, jos näin runollisesti ilmaistaan? Ei täällä ainakaan, mutta, mutta..

Kylppärin suhteen voisi talolla mennä hieman "over board" sisustuksellisesti. Kylppärissä saisi olla ne kaikki naiselliset turhuudet läsnä, saatavilla ja näytillä. Tähän tapaan:Tuossa viimeisessä kuvassa on muuten vallan fiksu idea; meikkeihin on laitettu magneettipala kääntöpuolelle. Kaiken saa kauniisti ja siististi käyttövalmiuteen raamitettuun ja maalattuun metallilevyyn. Ei enää kaivelua pussista tai laatikosta! Siniset munat ovat saippuoita.

Olen keräillyt kirppiksiltä erilaisia kauniita purkkeja ja pulloja kylppäriä varten. Tässä muutamia viimeisimpiä hankintoja. "Cookies" -purkit eivät kuulu alunperin päällekkäin, mutta ovat mielestäni hauskoja noin. Nuo eivät kylppäriin päädy, mutta jotain vastaavaa käyttäisin esim. pumpulipallojen ja kauniiden saippuoiden säilytykseen. Hopearinkulaiset lienevät tehty tuhkakupeiksi aikoinaan, pullot likööreille tai viskille. Mitä kaikkea kylpyihanaa niihin vielä voikaan laittaa!Kerro, kerro kuvastin..

Viime vuonna ysäväni bongasi alesta meille venetsialaistyyppisen peilin (kuva ylärivin keskellä). Venetsialaiset peilit ovat kauniita, mutta niitä on taas harmillisen vaikeaa löytää. Yhdessä vaiheessa niitä oli paikassa jos toisessa, mutta nyt kun haluaisin peilillemme kaverin tai pari, niitä ei tietenkään löydä mistään.Vinkkaathan jos silmiin osuu näitä venetsialaistyyppisiä peilejä! Mieluiten haluaisin tuolle meidän peilille parin, mutta muutkin käyvät. Joka tapauksessa tuo venetsialaispeilimme tulee kylppäriin kaiken muun kiiltävän kaveriksi.

Mukavaa lauantaita toivottelee

Jovelan Johanna

Ideakuvat, ellei toisin mainita: Pinterest

8 kommenttia:

 1. Myönnän kyllä, että laiminlyön sitä kaikkea vähäistä itseni ehostusvälineistöä minkä omistan!
  Korut ja pumpulit kyllä joo on kauniisti lasipurkissa siellä jossain vessan tasolla, mutta meikkipussi on kuin kaatopaikka, niin sisältä ja ulkoa. Ja kun naisena olen turhamainen ja tarvitsen puuterini päivittäin, on meikkipussin elämä samanlaista kun minunkin, säännöllistä 2 vuorokautta töissä, 3 vuorokautta kotona ja sama uusiksi. :)
  Tulikin tästä postauksesta mieleen, että meidän vessan pika kasvojen kohotus on jäänyt tyystin esittelemättä! ;)

  VastaaPoista
 2. Kurkkasin juuri omaan meikkipussiini ja sen sisällä näyttää asuvan teiteilija (ei erityisen lahjakas), joka maalailee luomivärin värisiä raitoja pitkin pussin sisälaitoja. Siellä asuu myös hamstraaja, koska pussissa näyttäisi olevan suttulappuja ja topseja, joilla on pyyhitty luomiväriä sekä kokoelma korkkeja (?), joille ei löydy mitään loogista selitystä. Poskisuti on vinossa, koska se on painonut nurinperin tavaroiden alle.

  *huokaus* Meikkipussit ei ole mun juttu selvästi. On mulla korikin, joka näyttäisi olevan ihan pölyssä sisältä. Ilmeisesti koriin päätyy pian unohtuvat meikit. Ainoastaan kynsilakat ovat sievästi kylppärin hyllyssä.

  Jee! Odottelen vessapostaustasi innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko aivan varma, ettet nyt olisi minun meikkipussilla käynyt? :D kuulosti niin kodikkaalta..
   Hei, toivompas pieniä vilahduksia espanjalaisista! Ja niiden elämän ihmeistä liittyen uuteen Jovelan kotiin. :)
   Iloa alkavaan viikkoosi! :)

   Poista
  2. Kunpa voisinkin väittää toisen pussiksi :D

   Mutta "kakkosista" kyllä voin tehdä postauksen. Niilehän on tulossa uusia kavereitakin taloon. Tosin kaikkien kanssa ei sovi kaveerata. Voipi kanasilla olla henkikulta höllällä jos yhteen pääsevät.

   Poista
 3. Mulla on niin vähän mitään ehostustarvikkeita mutta olisihan se ihanaa saada ne kauniisti esiin. Edes korut. Itse haluaisin kanssa lasipurkkeja ja jonkun tason mihin niitä sitten asetella. Ehkä seuraavassa kodissa sitten. En ole koskaan nähnyt tuollaisia peilejä! Ihan uusi juttu. Tosin olen ehkä automaattisesti sulkenut silmäni kaikelta naiselliselta ja romanttiselta. Nyt olen alkanut kaipaamaan sellaisia elementtejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tekee kotoaan käsin töitä niin ei meikkivarusteluakaan ole isoja määriä, mutta nuo vähäisetkin tunnun saavan sotkuun kiitettävästi ;D

   Venetsialaispeilit, ne aidot, ovat muutamia satoja vuosia vanha juttu. Oikeammin siis nuo mun esittelemät ovat venetsialaistyylisiä peilejä. Niitä oli noin vuosi sitten useammassakin paikassa ja nyt ei sitten missään. nyyh!

   Poista
 4. Sinulle on haaste blogissani;) Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!