jovela

jovela

tiistai 28. toukokuuta 2013

Puutarhasuihku, pergola ja muita iloja

Lyhyestä virsi kaunis! Meille tulee pergola, pihasuihku ja tulisija! Iloitsen niistä kaikista niin, etten malta odottaa kun ovat paikoillaan. Perjantaina saattavat jo odotella talolla (kasausta) kun saavutaan perille.

Pergola on tällainen, samanlainen, jollainen meillä on möksällä. Pidän siitä kovasti.


Tulisija on kolmijalkainen, takorautaa. Ulkosuihku on auringolla lämpiävä. Siinä on lämminvesisäiliö ja kylmävesisäiliö, joten suihku toimii kuten suihkut yleensä; vesiä blandaamalla.Suihku tuo lisää mukavuutta talolle remppa-aikana ja myöhemminkin se on mukava lisä helteillä, kun haluaa pienen virkistyksen pihalla puuhatessa. 

Nyt pitää sitten miettiä millainen suihkukoppimainen suoja pihalle tehdään, ettei tarvitse nakuilla nahka vaahdossa vailla suojaa.

Suihkussa suihkutellaan, pergolassa nautitaan ja ulkotulisijassa grillataan tai poltellaan tunnelmatulia. Oi ihana kesä! 

Kirjoitin tämän etukäteen jo sunnuntaina, koska alkuviikon olen lennossa aamusta yöhön ja ennen viikonloppua en muutenkaan taida ehtiä postailla yhtikäs mitään. Mutta käy se näinkin ja pääsenpäs samalla toivottelemaan teille kaikille hauskaa viikkoa :)

Siis! Jäätelön makuista, pisamia piirtelevän aurinkoista ja kesäheinän tuoksuista tiistaita toivottelee

Jovelan Johanna

Tuotteet: Clas Ohlson

17 kommenttia:

 1. Kivoilta näyttää kaikki ja ihana nähdä ne sitten paikoillaan.
  Suihku varsinkin on aika pätevä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkua kieltämättä olen odotellut - tai mitä tahansa pesumahdollisuutta. Vatipesu remppaviikonloppuna ei ihan aja samaa asiaa.

   Poista
 2. Mä kattoin Clasulla näit samoi juttui viime viikonloppuna. Mietein tuota ulkotulisijaa eniten.. Olen piirtänyt pihasuunnitelmaa ja yhden kukkapenkin tilalle olen ajatellut tehdä grillauspaikan, pitänee vain kehitellä onko se tämä vai teenkö pohjat uudestaan niin että siinä voisi suoraa grillailla. Kukkapenkki on täysin pyöreä niin se sopisi myös niinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, että toi voisi sopia tosiaan! Meille on tavarat jo tulleet talolle kuulema. Tosi nopea oli toimitus! Perjantaina sitten nähdään ne. Jibii!

   Poista
 3. Minäkin haluaisin tuollaisen ulkotulen...ja tuo katoskin on kaunis!
  Suihku ulkona on luksusta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo katos ei oikeen näytä musta oikealta tuossa kuvassa. Se on paljon nätimpi livenä. Meillä on tosiaan tuo sama pergola möksällä.

   Poista
 4. Tuo paviljonki on ihana!!
  Ja sama tulisija on Lillassakin - se tosin kasvaa orvokkeja kuten viime kesänäkin :)
  Pihasuihkukin löytyy muttei ihan noin hianoo....mutta on se kivampi kuin suoraan letkusta!

  Kivaa aherrusta! Koita muistaa nauttia kesästäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi :) Pitää tosiaan yrittää muistaa vetää henkeä välillä ja nauttia. Mulle sitä edustaa kaikki talolla tapahtuva. Kesä menee kuitenkin nopeasti. Jarrua, jarrua!

   Poista
 5. Pergola on kaunis! Kun nykyinen joskus meillä menee vaihtoon, voisi tuon mallinen olla seuraava ostoslistalla. Mukavia suihkuhetkiä sinne Jovelaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, AnniK. Jospa viikonloppuna pääsisi testaamaan jo..

   Poista
 6. Löytyykö pergola clasusta vai? Vai mistä? Ehdottaisin tuota äidillenikin, sopisi niin möksän krillitasolle. Vois sateellakin grillailla.

  VastaaPoista
 7. Pergola on kyllä tosi kaunis!Mistähän tuommosia löytää?

  Suihku pihalla olis kyllä kätsy :)

  VastaaPoista
 8. Saaristorska ja Ani

  Tuo tuotemaininta on niin huonosti postauksen lopussa, ettei sitä taida huomata, mutta tosiaan, kaikki nuo tuotteet ovat Clasulta :)

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka hauska tuo suihku :)

  VastaaPoista
 10. No tuo suihku on tosiaankin enemmän kuin kätevä!! Clasultako sekin on??

  VastaaPoista
 11. Heissan, lopettelen tässä julkista blogiani, jos kiiruiltasi ennätät joskus käymään yksityisessä blogissani, niin pääset sinne toimittamalla e-mail osoitteesi(sen jolla kirjaudut googleen) tänne: pinkkipioni@luukku.com,
  Oikein ihanaa ja puuhakasta kesää sinulle:)

  VastaaPoista
 12. Miia :)

  Hyvä Mieli, Clasulta myös suihku :)

  Hilma, kiitos! Ihanaa kun pääsee vielä lukemaan juttujasi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!