jovela

jovela

lauantai 19. lokakuuta 2013

Arvonta suoritettu!

Ihan ensiksi pienet pahoittelut blogihiljaisuudesta. Työkiireet ja muutamat muut jutut ovat nyt vieneet kaiken aikani, mutta täällä taas ollaan!

Blogiarvonta koskien hyvän mielen juttua piti tehdä jo viime viikolla, mutta en kertakaikkiaan jaksanut enää öisin puuhata arvonnan kanssa. Toivottavasti ymmärrätte :) Nyt arvonta on kuitenkin suoritettu ja sen hyvin virallisena valvojana sekä onnettarena toimi suloinen nti. Lintunen, joka on ollut ilonamme täällä nykykodissamme syysloman merkeissä.

Ensin nti. Lintunen kirjoitti jokaisen arvontaan osallistuneen nimen pienelle lappuselle.nti. Lintusella oli kova homma, lippuja piti kirjoittaa kovin monta.Sitten arpalippuset jo saatiinkin arvontamaljaan ja kunnon ravistelun jälkeen onnetar Lintunen nosti maljasta yhden arpalipukkeen..Onnea Dreamer! Dreamer voitti siis itselleen ja valitsemalleen toiselle bloggaajalle huovan ja kirjoitti Hyvän mielen arvonnassa seuraavasti:

"Ihana Johanna, UPEA ARVONTA! Oih.. tosi lämpöisen näköinen viltti. Jaoin arvontasi myös blogissani: http://kotiajaunelmaa.blogspot.fi/ P.S. Omassa blogissani on myös meneilläänsä arvonta. ;) Vastaus: Toisen viltin tahtoisin lahjoittaa ehdottomasti AinoSofia-interiorille, koska hänellä on ollut viime aikoina raskasta ja haluaisin piristää häntä. ♥ ♥"

Laittaisitteko Dreamer ja AinoSofia yhteystietonne tulemaan bo.nikkari@gmail.com jotta saadaan paketit matkalle. Huopien pitäisi saapua meille maahantuojalta ensi viikon aikana ja laitan ne sen jälkeen heti tulemaan.

Jovelattomia uutisia

Niin, täällä ollaan nykykodissa ja Jovelassa ollaan oltu viimeksi 2 viikkoa sitten. Eilen olimme jo Jovelan isännän, nti. Lintusen ja kakkosten kanssa matkalla kohti Jovelaa, kun automme sanoi sopimuksen irti motarille päästyä. Toivottavasti nyt ensi viikon viikonlopuuksi pääsisimme taas talolle. On jo kova ikävä.

Jovelan kadonnut rempamieskin antoi kuulua itsestään 4 viikon hiljaisuuden jälkeen ilmoittaen, että hänen betonimyllynsä on kadonnut Jovelan pihalta. Ihana naapurikyläläinen kävi katsastamassa tilannetta ja totesi, että kaikki muu Jovelassa on paikallaan ja kuten pitääkin. Hieman kieltämättä hämmästyttää miten betonimylly on kadonnut, mutta helpommin vietävät ja arvokkaammat tavarat eivät ole. Betonimyllyä kun ei takapenkille tai -konttiin laiteta. Noh, naapurivahti toimii, eikä kukaan ole huomannut mitään poikkeavaa talolla, ei mystisiä tyyppejä tai ennen näkemättömiä autoja. 

Keittokirjaprojekti

Ensimmäiset testaukset on tehty ja yritän huomenna laittaa ensimmäisen postauksen tulemaan :)

Mukavaa viikonloppua kaikille ja vielä kertaalleen onnittelut Dreamerille sekä tietenkin AinoSofialle, jota onni potkaisi tässä arvonnassa Dreamerin ansiosta!

Jovelan Johanna

35 kommenttia:

 1. Kieltämättä hiukka kummalle kuulostaa tuo katoaminen. No eipä ole teidän syy mitä hyvänsä onkin. Pääasia, että teidän tontilla on muuten kaikki kunnossa.

  Kiva lisämauste tuo auton hajoaminen tähän soppaan :( Toivottavasti pian taas pääsette Jovelaan. Terveisiä ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on hieman auki viikonlopun talolle pääsy, mutta toivoa on ilmassa :)

   Poista
 2. Kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua sulle - nyt voit kerätä voimia (ja ikävää) seuraavaan kertaan ♥
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus - I am so HAPPY!!!
  Että onkin näin huomaavaisia blogikavereita <3 <3

  Laitoin tietoni sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihanaa, kun toinen muistaa :)

   Tiedot ovat tulleet. Olen vaan niin julmetun kiireinen, etten ole ehtinyt blogimeilissä vastailemaan. Paketti lähtee heti kun saan huovat maahantuojalta :)

   Poista
 4. Olenkin jo odottanut päivitystäsi. Kiva kuulla siis! Ahkera apulainen sulla siellä. :)

  Olipas mystinen betonimylly.. Meillähän tuo olisi arkipäivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tällä hetkellä yksi vuoden kiireisimmistä ajoista päällä, joten bloggaus on silloin normaalia satunnaisempaa. Tämä on jokavuotinen 7-8 viikon jakso, jolloin elämässä ei ole juurikaan muuta kuin töitä ;)

   Poista
 5. onnittelut voittajalle ja muksaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 6. No jo on teillä ollut sattumuksia jos jonkinlaisia! Uteliaisuus heräsi, oliko arvontalappusten alla vanhoja Uudenkaupungin sanomia?? Ihanan näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on paperia, johon on painettu Tyrvään sanomien sivuja joulukuun 14pv 1910 julkaistusta lehdestä. Se on siis ihan somistus/sisustus/lahjapaperia, joka toimittaa meillä ruokapöydän liinan virkaa :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voi että, odottipa täällä blogi-maailmassa IHANA yllätys! Olen liikuttunut. ♥ Kiitos ihanalle pikku-onnettarelle ja kiitos arvonnasta! Viltti lämmittää niin minun kinttujani, kuin Aino-Sofian sydäntä. :) ♥ ♥ Hyvää mieltä oli omassa ajatuksessani sydämen täydeltä. Hyvän pitää antaa kiertää.

   Poista
  2. :) Ihanaa! Paketti lähtee matkalleen heti kun saan huovat maahantuojalta meille :)

   Poista
 8. Oikein paljon onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
 9. Onnea onnellisille voittajille;) Mukavaa uutta viikkoa Jovelan väelle!

  VastaaPoista
 10. Onnea ihanan arvonnan voittajille ja järjestävälle taholle! Tästä toivottavasti lähti poikimaan vastaavanlaisia arvontoja muuallakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kovin mukavaa! Hyvää mieltä kannattaa kyllä jakaa :)

   Poista
 11. Oli tämä kyllä niin ihanalla konseptilla kehitelty arvonta♥ Onnea voittajille:)

  VastaaPoista
 12. Onneksi sait apujoukkoja :-D
  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomera nti Lintunen on loistava pikkuneiti, joka on päättäväisesti ilmoittanut ryhtyvänsä mun firman toimitusjohtajaksi sitten kun on aikuinen. Asennetta ;DD

   Poista
 13. Onnea voittajille. Tää oli ihana erilainen arvonta Johannalta. Tosin, itsehän unohdin osallistua (taisin jättää mahdollisuuden muille). :D Hih

  VastaaPoista
 14. Onnea voittajille :)
  Maltoitte mielenne mainita, että ehkä betonimylly katosi samaan mystiseen paikkaan kun remppamiehetkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Yritän suhtautua maailman hämmästyksiin maltillisesti ja joskus käsittämättömästi myös onnistun siinä ;D

   Poista
 15. Heippa! Toivoisin kovasti, että just sinä osallistuisit tähän haasteeseen: http://www.rakkaudellatehty.fi/2013/10/haaste-kaytannon-sisustamista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo haaste on tosi hyvä. Tosi, TOSI hyvä! Otan sen vastaan mielelläni, mutta juuri nyt olen tosiaan niin upoksissa töiden kanssa, että en ehdi tehdä asian suhteen mitään. Jos siis saan osallistua myöhemmin, kun vaan saan pienen hetken aikaa, niin teen sen erittäin mielelläni :)

   Poista
  2. Ajattelin, että voin näiden myötä sitten lainata kaikilta muiltakin niitä näppäriä juttuja ja hyviä ideoita :D Ja olisin oikein otettu jos osallistuisit vaikka sitten myöhemminkin! :)

   Poista
 16. No höh :/ Harmitus, miten huono tuuri.

  Onnea kuitenkin voittajille, ja emännälle & isännälle nopeaa viikkoa että pääsette taas talolle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!