jovela

jovela

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Rakastunut ❤

Tai ainakin sydämensä menettänyt tälle Regent-tapetilleTuo valkoinen viiva keskellä tapettia on itseni muokkaama, sillä haluaisin tätä tapettia saliin, mutta vain korkean paneloinnin, eli ns. englantilaisen sikarihuonepaneloinnin verran.

Vaan menisimmekö perinteisellä tammella? Harmaakin on niin ihana ja sisustuksessa lempipäävärejäni. Valkoinen taas on muuten ihana. Niin vaikea päättää. Taidan tilata Seinäruususta mallipalat ja hieman testailla..

Myöhempi päivitys! Lisäsin tämän kuvan seuraavana aamuna. Kuvassa on joko valkoista  tai harmaata versiota tapetista.

 

Tuo tapetti on niin ❤

Ps. Vankkurisauna on nyt lähtenyt pohjoisesta kohti Jovelaa. Sillekin ❤❤

Jovelan Johanna

19 kommenttia:

 1. Aika makee! Mä näin tuon heti jossain eteisen seinällä, tummana ehdottomasti.
  Pari koukkua rennosti....hmmm....saiskohan mun tukevassa asunnossa tapiseerata yhden pienen seinän....

  Toivottavasti "saunareissu" nyt onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteisessäkin tuollainen olisi kieltämättä hieno. Mulle tuo tapetti (tummana) luo heti mielikuvan englantilaisen maalaiskartanon herrainhuoneesta tai kirjastosta. Valkoisena tai harmaana taas mielleyhtymä menee Ranskan suuntaan.

   Sormet ristissä täällä saunan suhteen. Sen pitäisi olla perillä huomenna illalla tai perjantaina aamulla.

   Poista
 2. Metkan näköinen tapetti, hyvin aidon oloinen. Me ajattelimme kokeilla vastaavaa panelointia isännänhuoneen seinien alaosaan.

  VastaaPoista
 3. Jipikaijee ton saunan suhteen. Toivottavasti kaik menee nyt hyvin. :)

  Oon kytsiny just tota vaaleeta tapettia, siis harmaa ja valkosen sävyinen on aika kivoi. Tumma varmasti upee just tossa korkeassa paneloinnissa.

  Sä oot kirjottanu taas ja mä oon missannu. Ääks. :) Täytyy lukee tää ja edellinen postaus uudestaan, kun näkee vähän paremmin.. Sattui tämmöinen pieni juttu joka toi halloween asusteen ilman mitään suunnitteluja.. Silmälappu sopii mulle aika hyvin. hehhh. Sori het kättelyyn mikäli täälläkin kirjotusvirheitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou sinä silmäätekevä one-eyed Höpsiäinen! Mitä sä taas olet saanut aikaan? ;D

   Ton tapetin kanssa on todellinen valinnan vaikeus, kun voisin nähdä minkä tahansa noista Jovelan salissa. Pitää pohtia taas sitä pitkäkäyttöisyyttä, että minkä kanssa olisi sinut vielä vuosienkin päästä. Harmaa tuossa mielessä kovasti yrittämässä ykköspaikalle mun mielessäni, mutta jostain syystä tuo tumma tammikin kiinnostaa.

   Ihana probleema siis ;D

   Ps. Kukaan ei vielä ole soittanut, että sauna olisi pudonnut kyydistä, kopkop ;D

   Poista
  2. Jokohan siellä saunotaan... Toivottavasti!!:D

   Öhm, no keskusteluja ainakin olen saanut aikaiseksi tämän hetkisellä näölläni.. ;) Siis tarkalleen sanottuna näölläni.. heheh. Onneks ei mitään vakavaa, ihan pieni naula vaan (semmonen n.12cm).

   Näöstä puheen, kannattaa tosiaan miettiä sitä pitkänäköisyyttä. Mikä olisi järkevin valinta. Alkaako tumma tapetti ahistaan jossain vaiheessa liiallisella tummuudellaan jne. Ei kyllä epäilystä ettetkö osaisi parasta ratkaisua tehdä!:)

   Poista
 4. Valkoinen ja harmaa minun suosikkeja. Kyl tuo tummakin menee tietyssä tilassa. Hauskoja nuo tapetiti nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in ;D Ihan hirven vaikeaa valita. Pakko tilata näytekappaleet, jos niillä sitten saisi homman päätökseen.

   Poista
 5. Tuo on kyllä upea <3 Kelpais meillekin, jos ois joku "kirjastohuone" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuo sali on sitten aikanaan yhdistetty kirjasto-,työ- ja olohuone. Onneksi se on iso tila, jonne kaikki toiminnot mahtuvat luontevasti. Kirjastomaisuuttakin sinne tulee, kun joko tehdään tai teetetään lattiasta kattoon yltävät isot kaapit saliin. Niihin kaappien oviin olen koko ajan meinannut tuota kuviomallia!

   Poista
 6. Upee tapetti. Tuo tumma ja harmaa kivat. valkoinen ei oikein kiva minun silmissäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että kaikki kolme ovat oikeissa paikoissa käytettyinä kauniita, mutta jokaisella on se oma maku ja mieltymykset kuten pitääkin olla. Itselläni juuri nyt tuo valkoinen on ehkä juuri se vähiten kiinnostava sävy, mutta kun näen tapetin livenä, mielipide saattaa muuttua.

   Poista
 7. Aivan upee tapetti! Mieletöntä kirjastohenkeä. Jotenkin tuo tumma puhuttelee mua eniten. Riippuen toki siitä millainen yläosa on. Siinä on jotain samaa lämmintä henkeä, kun jos olisi hirrelle jätetty seinät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi vaikeaa valita noista jos tuota meille tulee. Onneksi on aikaa pohtia monelta kantilta.

   Poista
 8. Mielsin tuon ruskean tapetin heti sellaisten nappinahkatuolien taustaksi, konjakkilasi pikkupöydälle :-D selvästi miehen huoneeseen.
  Vaaleaan voi sitten jo yhdistää jotain hempeämpääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sama visio ;) Ja takassa palaa elävä tuli.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!