jovela

jovela

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ennen lähtöä

Nykykodista huomenta! Joko saa mennä?!Täällä sitä vielä ollaan, tällaisessa interiöörissä. Viikon kuluttua ylihuomenna tämä osuus olisi ohi. Nyt ei malttaisi enää yhtään odottaa. Haluaa vaan tästä vaiheesta eroon. Tänään lähteekin jotain tavaraa ystävälleni (ihanaa) ja perjantaina lähtee kuvissa 1 ja 3 olevat tavarat Jovelaan - tai ainakin niin paljon mitä nyt farkun takakonttiin mahtuu. Yllättävän paljon sinne meneekin tavaraa.

Ylihuomenna on se viimeinen käynti Jovelassa ennen muuttoa. Saamme olla talolla perjantaista maanantaiaamuun. Sinä aikana pitäisi maalata salin katto, tehdä sitä salin lattiaa lisää, valmistautua muuttoon ronttaamalla sitä ja tätä pois muuttokuorman tieltä ja katsoa, että kaikki on valmiina vastaanottamaan kuormaa. Onneksi sunnuntaina Naapurivaaran ihanat naapurit tulevat hätiin, jotta saadaan se iso punainen pukeutumispöytä ja valkoinen senkki pois tuvasta. Myös talolle jätetty uusi ulko-ovi ja iso harmaa peili pitäisi saada kannettua Gerdaan, jotta eivät ole tiellä muutossa. Olen niin kiitollinen tuosta avusta. Isäntä ei yksin niitä voi kantaa ja itselläni painavien kantelu on kielletty selän vuoksi.

Enää yksi käynti Jovelassa ennen muuttoa. Hyvin, hyvin outoa. Samaan aikaan tajuaa tämän olevan nyt menoa ja toisaalta ei ollenkaan. Muttoilmoituskin on jo tehty, mutta silti ei toisaalta lainkaan ymmärrä, että ensi viikon perjantain jälkeen emme enää palaa tänne. Reilu vuosi ollaan ajeltu säännöllisesti viikottain Jovelaan ja takaisin. Siihen on jo niin tottunut, että menee varmaan tovi ymmärtää, että emme olekaan palaamassa tänne.

Muuttopäivään on 9 päivää. Sitä odotellessa..

Jovelan Johanna

26 kommenttia:

 1. Hui, miten jännää!
  Aika menee kieltämättä nopeasti!

  VastaaPoista
 2. On teillä jännät ja ihanat ajat käsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen varmaan huomaa tällaisista tyhjänpäiväisitä postauksistakin, että kutinata on ;) Vaan toki tahdon tallentaa myös lähdön tunnelmia. Ei sitten tarvitse jälkikäteen murehtia, että voi kun olisi otettu edes yksi kuva.. ;)

   Poista
 3. MUN KORVAHATTU!!!:D Se on tallessa, jipii! Muuttamassa kaiken muun kanssa..

  Hups, anteeks kovin asiaton kommentti tänne väliin!! Kukalie sen kirjoitti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähäää! Mäpä laitoin sen ihan tarkoituksella tuohon ;D Oikeen kurottelin hattuhyllylle, että sain sen alas ja lootan päälle kuvaan. Se on silleen hienosti ajateltuna symbolista, nääs ;D

   Ja tietty sen heti bongasit! Bingo! ;D

   Poista
 4. Mua niin alkoi naurattaa tuo Helinän kommentti, että vallan unohdin mitä mulla oli mielessä :D

  Että ei muuta kuin muuttoiloa rintaan vaan!!

  VastaaPoista
 5. Voi miten hienoa... kumpa jo itsekin olisin tuossa vaiheessa, enkä täällä ahtaassa vuokra-asunnossa. No, mutta tämäkin on yksi vaihe, joka kuuluu elämämuutokseen ja jälkeenpäin voi sitten muistlla sitä aikaa kun ei vielä asuttu Talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Vaihe kerrallaan ja omalla ajallaan. Ja se teidänkin uusi aika on kuitenkin jo lähestymässä siellä! :)

   Poista
 6. Oho minulta on menny ohi ihan kokonaan siis täh, työ muutatte yritin klikkailla vanhempia postauksia (upeita kuvia) niin selveentäkseni missäs mennään..
  Meillä oli tammikuun alusta sellainen härdelli et oksat pois..eli mieheni isä sairastui ja lukuisia sairaala käyntejä, minun isä joutui sairaalaan ja piti hoitaa altzhaimer äitiä..tytäreni sai vauvan ja heidän perhe tarvitsi apua.joten siksi kaikki blogit jäi lukematta ja nyt olen maanantaista saakka yrittänyt kuroa kiinni blogeja jotka jäi silloin lukematta ja tulin sinun blogiisia ja huomasin et teillähän on muutto, ihana nähdä miltä uusi koti näyttää.. Mukavaa mutto päivää se on rankkaa mutta mie rakastan muuttoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös ollut vuodenvaihde ja alkuvuosi hirmuista tohinaa täynnä, vaikkakaan ei mitään noin murheellista kuin teillä. Toivottavasti asiat ovat jo kevyeemmällä tolalla siellä :)

   Onnea mummoudesta :)

   Poista
 7. Jes! Kohta voitte jo alkaa laskeskella tunteja lähtöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän pelkäänkin, että ensi viikolla yöt menee tuntien laskemiseen ;D

   Poista
 8. Teillon niiiiiiiiiiiin kutkuttavan ihana vaihe menossa!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnnnn! Rasittavaa ja ihanaa samaan aikaan. Etikkaa ja sokeria samalla hörpyllä :)

   Poista
 9. Jo saa mennä, baanalle vaan ja nokka kohti länsituulta. Aamukammastanne loppuu piikit justiinsa.

  Taas ihailen, tällä kertaa sitä järjestelmällisyyttä, jolla olet pakannut. -Äläkä nyt vaan pilaa mun fanitusta kertomalla, että kuvissa on vain ne hyvin pakatut; muovikassit, pöntöt, purnukat ja epämääräiset nyssykät on rajattu pois ;)

  Lähetän teille virtuaalipullossa villasukkaan käärittynä puuhellalla keitettyä kaffia, vastaleivottuja korvapuusteja ja voipaperiin käärittyjä kurkkuvoileipiä. Niitähän sitä pruukataan talkoitten väliajalla syödä.

  Autuasta olo ja eloa toivottelee Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokka kohti länsituulta kuulostaa valtavan vapauttavalta ajatukselta! Melkein jo tunnen meren suolaisen tuoksun!

   Enkä pilaa ollenkaan järjestelmällisyysfanitussosuutta! Mitään ei ole rajattu ja tuossa ryppäässä on jopa sitä "ei ihan niin hyvin" pakattua osastoa muuttokuormista! Epämääräisiä nyssäköitäkään ei ole tiedossa. Osa vaatteista, peitot ja sellaiset matkustaa Jovelaan jätesäkeissä, mutta se on kätevää siten. On riittävän iso pussi, jotta saa kerralla laitettua liinavaaterullat, viikatut pyyhkeet sun muut tekstiilit siististi pussiin. En ollenkaan tykkää sellaisesta muuttamisesta omalla kohdalla, että tavarat ovat hujan hajan miten sattuu. Maksaa vaivan pakata kunnolla, niin se purkukaan ei ole sietämätöntä ja uuteen kotiin ei päädy kaikenlaista moskaa, mitä ei ole viitsitty käydä läpi.

   Virtuaalikiitokset virtuaalievästyksestä! Kyllä noilla jaksaa taas mennä! :)

   Poista
 10. Jukra, niin se aika menee! Tällä suunnalla kärvistellään nykykodin myyntiä - kiikarissa olisi jo rempattava uusi kohde ja olis niin ihanaa päästä aloittamaan. Siksi on ihanaa lukea teidän kuulumisia ja nähdä, miten joillakin asiat oikeasti edistyy. Hassusti se lisää uskoa, että meilläkin vielä tapahtuu.
  Onnea muuttoon - eikä postaus ole yhtään tyhjänpäiväinen, ruudun tällä puolen on iso joukko porukkaa seuraamassa ;)
  t:Tiitiäinen

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti saatte vanhan kotinne myytyä, jotta pääsette uutta kotia kohti! Tuo on varmasti ikävä vaihe, vanha myymättä ja uusi olisi jo kiikarissa. Toivottavasti uusi asukas löytää teidät pian! :)

  VastaaPoista
 12. Tuollahan voi pelata Tetristä ajankuluksi :D

  VastaaPoista
 13. On varmasti mahtava hetki kun kaikki tavarat ovat perillä ja pääsee kotia valmistelemaan asumiseen eikä tarvikkaan lähteä pois enään. Onnea teille sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli :) Valmistelut alkaa heti kun päästään ensi viikolla perille, mutta tavaroita ei heti saa paikoilleen, kun 2 suurinta huonetta (sali ja tupa) on vuoroillaan rempassa. Sellaista ees ja taas ronttailua tiedossa useamman viikon ;)

   Poista
 14. Ihanaa aikaa elätte, onnea uuteen kotiin :) Blogissani arvonta, käypä kurkkaamassa http://vihervaarantalo.blogspot.fi/2014/03/helppoa-kaunista-paketointia.html

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!