jovela

jovela

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Jovelassa juuri nyt

Kiitos hurjasti kaikille ihanista terveisistä ja toivotuksista muuttoomme liittyen. Niitä on ollut aivan ihanaa lukea. Niin moni on siellä muistanut, että Jovelassa on ollut muuttopäivä. Se lämmitti ja yllätti. Tällä taloröttelöllämme on selkeästi kavereita siellä!

Tässä on pieni pläjäys kuvia talolta tällä hetkellä. Kaaosta piisaa ja voin vakuuttaa, että se ei kuvissa näy niin massiivisena, mitä se todellisuudessa on.

Team Isäntä & Hötskyli

Salia laitellaan sellaiseen kuntoon, että sinne voi tilapäisjärjestellä työpistettä. Makulatuuripaperointi on alkanut. Jovelan emäntä on lätkinyt kuittilistaa ruuvipaikkoihin ja keitellyt tuvassa liisteriä jauhoista ja vedestä. Liisteri onnistui hyvin ja se on toiminut loistavasti. Varsinaisen makulaturipaperoinnin suorittaa Team Isäntä & Hötskyli* (*kuvassa kameran kanssa).
Sali raikastuu kummasti. Pian hommat jatkuvat toisen salinpuolikkaan verran.Pian pääsee jo valloittamaan Mount Nevöevörestiä, eli töihin liittyvää tavaravuori nro 1:stä!


Pirtsakkaa alkanutta viikkoa kaikille siellä!

Jovelan Johanna

26 kommenttia:

 1. Pirtsakkaa viikon alkua myös sinne, näyttää siltä että hommaa riittää vähäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommaa piisaa ja laatikoiden välissä mennään kuin labyrintissä ;)

   Poista
 2. Koko viikonvaihteen muistin, että Jovelassa huhkitaan, kannetaan, siirrellään, vaihdetaan paikkaa, puhalletaan hikeä pois ja möbleerataankin, ainakin vähäsen. Mutta aamulla on noustu Omassa Kodissa, oman kamarin sängystä vailla mietteitä, mitä pitääkään taas muistaa ottaa mukaan kun palaa illalla kaupunkikotiin. Nyt te olette yhdessä osoitteessa, jovelalaisia, ihan oikeasti! Huikeaa!
  Hyvä että teillä on talkoolaisia, helpottaa tätä etähuolehtijaa :)

  Eläkää täyttä elämää ja nauttikaa jokaisesta hetkestä. Eikä kannata tuijottaa niitä kasoja, vaan iloitkaa kaikesta siitä, mikä on jo paikallaan. Kyllä ne muutkin perässä tulee, ajan kanssa. Ja aikaa Jumala loi, eikä kiireest mittää virkant, sanotaan sielläpäin.
  Kevätterveisin Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut melkoinen viikko, kun joka nurkassa on puuhattavaa. Täällä tyhjennetään tupaa, sillä sen lattiaremppa alkaaja se meinaa, ettei lattialla saa olla edes koirien vesikuppia. Kunhan saadaan tuo tupa sellaiseksi, että saadaan mööpelit sinne takaisin, tilanne helpottaa jo kovasti!

   Poista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin! Olen seuraillut blogiasi jo kauan ja ihaillut rohkeuttanne tehdä tuon muutoksen muuttaa täysin uudenlaisiin olosuhteisiin. Mahtavaa, uskon vakaasti että oli oikea päätös. Kun tuossa edellisessä postauksessa surit puutarhamessujen vähänlaista antia, on siihen varmaan täysin luonnollinen selitys. Nyt on niin varhaista että istutuspuuhiin ulkona ei vielä oikein pääse ja varsinkaan ei tavallisena keväänä tähän aikaan. Kyllä nuo taimistot pian markkinoivat tuotteitaan ja kaikkea löytyy. Multasormeen tulee perunansiemen aika varhain ja Hyötykasviyhdistykseltä saa erikoisuuksia jos niitä haluaa. Paljon kaikkea hyvää elämäänne! tv. mummi pohjanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Olet varmasti oikeassa :) Silti olisi ollut mukavaa päästä tutustumaan hyötykasveihin enemmän, kun en ole niinkään kukkien perään, mutta messuilla oli kyllä mukavaa käydä :)

   Poista
 4. Varmasti nyt alkaa remontissakin uusi innostuksen vaihe, kun iltaisin olette siellä....:)
  Aurinkoista viikkoa Jovelaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme täällä aamut, päivät, illat ja yöt :) Oikeastaan siis aina :)

   Poista
 5. Onnittelut uuteen kotiin ja mukavasti menneestä muutosta....on se vain ihanaa,kun viimeinkin olette siellä...ihan oikeasti KOTONA,siellä on sit kiva tehdä tekemättömiä töitä...niitä varmalla vielä riittää,vaikka piiiiitkähän se teidän lista oli,kun aloititte remppaurakan...

  Täällä ollaan hengessä mukana ja nautitaan teidän muuttolaatikoiden purkuhommista ja sitä mukaa tulevista kuvista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PikkuBertta :) Laatikoita on kyllä huikea määrä purkamatta, mutta niiden sisällöille ei olekaan vielä paikkoja. Hiljalleen löytää kaikki paikan kunhan saadaan alue kerrallaan sopivaksi :)

   Poista
 6. Vai kaaos....teillä näyttää olevan aika hallittua tuo ns. kaaoskin:) Saitteko heti muuton päätyttyä sinne Jovelaan talviaamun? Kuulin tänään, että 5 km kirkolta Ukiin päin oli tänään ma aamulla kolme senttiä lunta ja taivaasta tuli euronkolikon kokoisia hiutaleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuolloin aamulla satoi lunta hetkisen, ei ehkä ihan kolmea senttiä, mutta kuitenkin pihan valkoiseksi. Se lumi tosin suli nopeasti pois. Iltapäivällä ei enää tainnut olla lumesta tietoakaan.

   Poista
 7. Onnea Jovelan väelle! Olette nyt kokonaan siellä, missä halusittekin ja elätte sellaista elämää, kuin tahdoitte. Ihanaa, kerrassaan upeaa! Rohkeita ja ahkeria olette olleet. Maalaiselämässä on todellakin oma juttunsa.
  Kaikkea hyvää elämäänne ja aurinkoista kevättä,
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarja :) Aurikoista kevättä myös sinulle :)

   Poista
 8. Oijoi, ONNEA nyt ihan virallisesti uuteen kotiin! Kylläpä hymyilyttää täällä saakka. :)

  VastaaPoista
 9. Kaaoksesta huolimatta.. näyttää, kuulostaa ja tuntuu (ihan näin sivusta seuraajastakin) ihanalta. Ja sitä se varmasti onkin. Kuinka ihmeessä sait nukuttua viimeiset yöt ennen muuttoa, kun tiesit, että ihan kohta, lähes juuri nyt on tie valmiina odottamassa KOTIIN. <3 Jään taas innolla odottamaan kuvia ja tarinoita laatikkopinojen purkamisesta, salin ja tuvan jatkoremonteista, istutettujen siementen taimeksi muuttumista ja sitä kaikkea muuta ihailtavaa, jota tämä blogi minulle tuo. Arjen ihanuutta! Täydellisen vierasta, mutta kuitenkin oudolla tavalla niin tuttua.
  tw. Cressu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Cressu, en oikeen saanutkaan. Hommia oli paljon ja ajatuksissa pyöri jos mitä, joten kyllä se viimeinen viikko meni 4-5 tunnin yöunilla;D

   Tarina jatkuu kyllä, joten kuvia on tulossa pian :)

   Poista
 10. Onnea, onnea, onnea vaan / punainen tupa ja perunamaa!

  Onkohan teillä nyt sellainen niinsanottu flow? Muistan ekan kesän kun tähän muutettiin, taisin laihtua viisi kiloa kun ei malttanut sen vertaa taukoa pitää että olisi syöty. Nythän on tilanne toinen... Mutta aistin sen jännittävän tunteen Jovelasta tänne asti, tulee sormiin näppäinten välityksellä. Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Flowsta en tiedä, kun on niin paljon puuhaa, mutta hyvin maistuu sekä unet että ruoka. Ensi viikko voi viimeisen osalta olla hauska, kun ei ole juurikaan paikkaa missä kokkailla tuvan ollessa lattiarempassa :D

   Poista
 11. Muistin itsekin, että teidän muuttonne on ihan käsillä. Ja itsestäni tuntuu näin lukijana, että miten se aika nyt noin vierähti. Vastahan te ostitte kyseisen paikan :) juu tiedän että se ei varmaan siellä päässä tunnu samanlaiselta. Onnea ja paljon ihania hetkiä JOVELAAN siellä on sydän ja ihana koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sara :) Kyllä se itsestäkin tuntuu oudolta. Reilu vuosi meni kovin nopeasti omalla tavallaan. Nyt sitten ollaan täällä. Arki ei ole vielä asettunut suuntaan tai toiseen, sillä puuhaa on niin paljon ja töitäkin pitäisi tehdä, mutta hyvä näin :)

   Poista
 12. Heissan Jovelan emäntä ja isäntäkin, unohtamatta kakkosia. Oikein paljon onnea vanhaan, Teille uuteen kotiin! Upealta näyttää. Itse olemme juuri saaneet myydyksi ranskan kotimme ja katsellaan jo sieltä uutta "räjähtänyttä" kohdetta laitettavaksi itsellemme. Yksi on jo mielessä, valitettavasti sen kuvaa en taida tähän saada, mutta vuosisadan remontin sekin tarvitsee, taitaa olla syntyjään 1800 luvulta.... Elämä on aika yllätyksellistä ja kivaa. Oikein hyvää kevättä ja kesän odotusta!

  VastaaPoista
 13. Teillä on jännät ajat edessä! Tsemppiä vuosisadan remppaan! ;D

  VastaaPoista
 14. Mikäs ihmeen punanuttuinen höpöttäjä tuossa kuvassa oikeen hääräileeeeeeeeeeeeeee!!! Ehhehheeee. Voi ei!!! ;)

  VastaaPoista
 15. :D Se on semmottinen muuttolintu pohjoisesta. Tuohon se pyrähti räpsyttelemään. Minne lie sitten lentänyt,kun nuttu vaan jäi porstuaan ;D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!