jovela

jovela

torstai 15. toukokuuta 2014

Kyllä täällä vielä ollaan..

.. viime viikko oli kovin puuhakas, kiitos ihanien apukäsien ja nyt sitten tällä viikolla saapi olla posket hehkuen vähemmän iloisissa merkeissä. Puolta valtakuntaa riivaava kevään nuhakuumeaalto rantautui Jovelaan ja puraisi emäntää.

Niin, posket kuumotellen, ytimiin saakka viluisena kolotteluoleilen, mutta onpahan upea kuutamo, lämmintä tunnelmaa joka illalle ja kaiken suloiseksi tekevä tietoisuus siitä, että olemme täällä, Jovelassa.
Palaan kera uutisten ja taimiasiaakin puuhaan heti kun olo antaa myöten tehdä muutakin, kuin pakolliset työtehtävät.

Lämpimiä terveisiä ja hyviä vointeja itse kullekin!

Jovelan Johanna

18 kommenttia:

 1. Tsemppiä. Täällä sama tauti hylkää ja kyllä ärsyttää maata peittojen alla kun ulkona paistaa aurinko... Kerrankin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tauti antoi jo periksi :) Täällä moinen niistettiin tiehensä ;)

   Poista
 2. Aivan ihanat kuutamo maisemat ! :) Täällä on tauti jo onneksi selätetty, mutta useamman viikon se kestikin.. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin sitkeä tauti siellä oli. Itse pääsin vähemmällä :)

   Poista
 3. Jokainen joka näkee nuo teidän ikkunat ja valot sisällä huokaa varmasti tyytyväisenä, onneksi talosta tuli jälleen koti :)
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Kovasti edelleenkin väki ohi ajaessa hidastaa vauhtiaan. Ihmekö tuo. Vuosikymmeniä yksin ollut talo on nyt asutettuna.

   Poista
 4. ...ja se tietoisuus, että kesä on myös, ihan kohta, täällä! Toivottelen pikaista paranemista Jovelaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh hellettä voi jo sanoa. Miten ihanaa, vaikka en siitä helteestä piittaakaan!

   Poista
 5. Tänään lihaksia jomottaa ja päätä särkee, mutta siihen on tietoinen syy eikä se onneksi ole kuumeilua (toivotaan ainaki). Eiliset pihatalkoot ja päivä lapion varressa huhkiessa tuntuu nyt hiukan voimanpateissa ja päänsärky voi johtua paahteessa seisomisesta. :D Mutta mullapa on nyt isompi kasvimaa ja piha täynnä multa ja sorakasoja. Ehh, toi loppu ei oo kyl nii häävi näky. Neki pitäisi jotenkin poistaa, eikä siihen auta ku hypätä uudestaan ja uudestaan lapion varteen.. Kävin jo aamulla vähä heiluttamas lapiooo, et eiköhän se lähe millä on tullukki. Tää nyt ei kyl ollu yhtään sua stemppaava, mut luulen ettei sul enää oo kuumetta. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt jaksa kauaa maata paikoillaan kun on niin paljon kaikkea kivaa puuhaa. niinhän se sielläkin taitaa olla ;)

   Poista
 6. pikaista paranemista ja Aurinkoisia päiviä sinne Jovelaan <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!