jovela

jovela

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kyläkauppaköökin tuleminen, tuparemppa

Melkein päivälleen 3 vuotta sitten, pari kuukautta Jovelan oston jälkeen, kirjoitin innoissani tänne blogiin kyläkauppamaisesta visiostani keittiön suhteen. Nyt 3 vuotta myöhemmin istahdin tuvan penkille ja katsoin sitä visiota toteutettuna Jovelan tuvassa. Isäntä oli purkanut, rakentanut, nikkaroinut, paneloinut ja listoittanut, avuksemme viikolla singahtanut kultainen ystävämme maalaillut, hionut epätoivo-uulaa ja puuhaillut vähän joka nurkalla milloin mikäkin työkalu kädessään ja itse olin hääräillyt siellä ja täällä pitkin remppatannerta minkä töiltäni ehdin.

Tuvassa on nyt sellainen fiilis, jollaista olen toivonut. Kyläkauppa meets bistro meets Jovela. Avohyllyjä, selkeäfunktioisia alueita, moderni jääkaappi maisemoituna häiritsemästä silmää liikaa, ylimääräiset mööpelit poistettuna, mankelointipaikka, taimikasvatuspenkit, päätyseinästä puuttuva tapetti seinällä.. Kyllä, olen niin iloinen. Joskus (usein), (aina) visioiden ja unelmien toteuttamiseen menee aikaa, kun asuu Vääränvänkyrän talossa. Tähän meni 3 vuotta. Tekemiseen viikko. Pientä laitettavaa on edelleenkin, luonnollisesti.

Kaikki kuvat ovat ystävämme Helinän ottamia tänä aamuna, ennen kun lähdimme saatille juna-asemalle. Näitä kuvia on paljon vähän joka vinkkelistä, mutta haluan tallentaa ne kaikki muistoksi.
Saareke on nyt melkein 3 metriä pitkä. Se päättyy maisemoituun tiskialtaaseen, joka on piilossa paneeliseinän takana. Paneeliseinän edessä taas on taimipenkki, jota ei näy kuvissa, sillä se on rakennettu vasta tänään alkuillasta.Myös saarekkeen päädyt maisemoitiin paneelilla. Työtasoa ei ole vieläkään, sillä sen tekeminen haluttiin jättää remontin jälkeiseksi. Kupari ei ole ihan halpaa ainetta, joten on hyvä olla aivan varma saarekkeen muodosta ennen kun alamme puuhaan. Nyt olemme, joten saarekkeen kuparista työtasoa ei enää estä mikään. Pian metalliartesaaniksi valmistuvan isännän ensimmäinen asiakas on oma vaimo.Vihdoin tälläkin seinällä on tapetti! 2/3 seinästä odotti tapettia 2 kesää, koska tapetti ei ole tusinatavaraa, eli puuttuvan rullan saamiseen meni vuosi. Toinen meni siihen, että se saatiin seinälle. Tapiseeraus on ystävämme käsialaa ja vaikkakin hän tapetoi ensimmäistä kertaa tällaisella perinnetapetilla (erittäin paksua) ja itse keitettämälläni liisterillä (1 osa vehnäjauhoja, 9 osaa vettä), homma sujui ensimmäisen vuodan jälkeen kuin olisi iän kaiken tapiseerannut perinnetapeteilla.


Patakaappi on sittenkin vielä maalaamattomana. Halusin nähdä miten ja mihin se asettuu ennen kun kaappi maalataan, jos se maalataan!
Vielä satsi sekalaisia pystykuvia sieltä ja täältä.Tällä viikolla tehtiin pientä remppaa myös tuonne vessahuoneeseenkin, mutta teen sille oman pikkupostauksen myöhemmin.

Jos muuten satut asumaan Pohjanmaan suunnilla ja tarvitset pintaremppa-apua, niin loikkaapa tuonne Helinän blogiin huutelemaan. Helinä on varsinaisesti koulutukseltaan sisustaja ja vetää Pohjanmaalla  Somistevuokraamoa, joten häneltä voi kysellä myös sisustussuunnitelmia- ja juhlasomistusapua. Lisäkäsiä valmiin suunnitelman toteuttamiseen tai apua itse suunnitelmaan ja/tai sen toteuttamiseen saa Helinältä sellaisella pieteetillä, että voin suositella, vaikka ystäväni onkin.

Tuparemppa 2016 koosteena

Tuvassa purettiin istuinlaatikko (vaurioiden vuoksi)
istuinlaatikkoalueen jättämä tila eristettiin pellavariveellä.
1 seinä paneloitiin ja listoitettiin uudelleen
Karmea uula -maalisotku poistettiin
ja pinnat maalattiin kotimaisella Country French -perinnemaalilla (sävy Lumi)
Rakennettiin avohyllykkö ja taimipenkit 2 ikkunan alle, maali samaa kuin seinissä
Saareke purettiin ja kasattiin uudelleen oikeaan kohtaan
Keraaminen pesuallas kaappeineen maisemoitiin ja yhdistettiin saarekkeeseen lisälaskutilalisällä
Jääkaapille tehtiin maisemointiseinäke
Saareke tuunattiin paneloimalla päädyt
Tuvan alkupäätyseinä tapetoitiin (2/3 seinästä)

Noin! Yksi unelma on toteutettu tähän pisteeseen saakka ja vessassakin on omasta mielestämme sievää. Onko teidänkin mielestänne, se onkin toinen juttu ja sen voitte sitten sanoa, kun teen pikkupostauksen vessahuoneesta.

Suloisen keväistä alkuiltaa kaikille siellä. Tämä rouva menee nyt tuonne kyläkauppaköökkiinsä istutuspurkkien kimppuun!

Lämpimin terveisin

Jovelan Johanna

70 kommenttia:

 1. Näyttää kauniille ja toimivalle, sekä paljon herkullisia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ollaan itse kovin tyytyväisiä lopputulokseen :)

   Poista
 2. Huh, miten kaunista ja raikasta tuli!! Varmasti on onnellinen olo - minä olen myös hyvin onnellinen puolestasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos Mia :) Tuossa tuvassa on sellainen kiva juttu, että kun aurinko paistaa, se koko huone kylpee valossa. Iltaisin siellä korostuu kaikki se punaisuus ja päivisin valkoisen raikkaus. Tuolla tuvassa on aina se laulun ihana valo, vaikkei aurinko paistaisikaan ;)

   Poista
 3. Hieno muutos, ja niin monta metriä lisää hyllytilaa, ihan kuin kyläkaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja sanos muuta! Ja tarpeellista hyllytilaa, kun yksi kokonainen kaappi lähti pois tuvasta (se valkoinen, "x-lasiovinen").

   Poista
 4. No nyt sinulla on kyllä hieno köökki! Vähän aikaa ihmettelin, että minne se lavuaari katosi, kun ei kuvissa näkynyt.
  Jaahas, sinne siis Helinä junaili remppahommiin :) Ihanaa, kun on tuollaisia ystäviä ja käsistään taitavia!
  Mihinkä sijoititte sen ihanan vanhan kaapin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me piilotettiin se ;D Lavuaari ja kaappi! Ei vaan, lavuaari siirtyi, koska se ikkuna on niin matalalla, että lavuaari oli 30cm korkeudelta ikkunan edessä ja joskus sen ikkunan haluaisi avata. Lavuaari siis maisemoitiin pienen takapaneloinnin avulla osaksi saareketta ja samalla se takaseinä estää muutaman tavaran tipahtelun posliinisen tiskialtaan päältä lattialle.

   Patakaappi sitten! On kamera osunut Helinällä hyvin kaappia väistellen, mutta onhan se toki siellä - maalaamattomana tosin, kun en ensin ehtinytkään ja sitten pohdin, että jos ensin laitetaan tuo tupa ja katsotaan miten patis sinne istuu ja mitä sävyä omalla paikallaan sitten kaipaa, vai kaipaako lainkaan. Patakaappi siirtyi jo siinä remppa alkaa -postauksessa pitkälle seinälle puusohvan jalkopäätyyn ja siinä se on nytkin. Lisäsin tuohon kuvasarjaan yhden kuvan, missä patakaappikin näkyy. Patakaapissa on nytmm. tarjoilu- ja juhlakattausposliinia, joten sen luontainen sijoituspaikka on tuossa ruokailualueen takana :)

   Helinähän se täällä oli apukäsineen pensselin ja masinan varressa avustamassa <3

   Poista
  2. No tuohonhan tuo kaappi istuu kuin nenä päähän! Aamulla kun katselin kuvia uudelleen, niin ajattelin, etä mitenkä minulta on jäänyt yksi oleellinen kuva katsomatta :) Moneen kertaan olen näitä kuvia ees taas katsellut, kun jotenkin köökki on nyt niin hieno. Kaappi on muuten oikein hyvä maalaamattakin.

   Poista
  3. Hahaa, juu, lisäsin vasta sen kuvan. Helinä ehti ottaa niin oaljon kuvia, etten huomannut tuota itsekään aikaisemmin. Yhdessä kuvassa näkyi patakaappikin ja se tosiaan nyt ainakin toistaiseksi saa olla maalaamattomana. Ei välttämättä kaipaa maalia, mutta jos jää maalaamattomaksi, vahaan sen kyllä.

   Poista
 5. Aivan ihana!!! ♥ Kertakaikkisen UPEA keittiö jossa kelpaa kokkailla ja kaikki on hyvin käden ulottuvilla. Todella kodikasta, onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos :) On kyllä ollut ihanaa puuhailla nyt tuolla :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Ja tärkeää, että juuri emännän toiveiden mukainen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näinhän se on, että keittiön on hyvä olla sellaisella mallilla, jossa siellä eniten puuhaileva häärää, mutta kyllä tuo isäntäkin on siihen todella tyytyväinen :)

   Poista
 7. Kotona ollaan! Ihan vaan tiedoksi ettet huolestu. :) Kiitos kivasta viikosta! Laitoit sitten muutaman kuvan.. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Home sweet home! :) Kiitos itsellesi! Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos <3 Laitoin muutaman, kaikkia en viitsinyt. Niitä oli vissiin n. 60 ;D Laitahan salviat purkkiin, niin saat nuhankarkoituslientä syssyksi ;)

   Poista
 8. Eli saarekkeesta tulikin niemeke? Näyttääpä kyllä todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Näin kävi ;D Nyt kun vielä saadaan se työtaso laitettua jossain vaiheessa, niin päästään eroon tuosta liinan alla piileskelevästä huokolevystä, joka on toimittanut työtason virkaaa 2 vuotta :D

   Poista
 9. Kaunista on ja ratkaisut näyttävät erittäin käytännöllisiltä, olette tehneet kyllä hienon kyläkauppaköökin. Tuli aivan mummula ja entinen Tuotannon kyläkauppa mieleen. Lisäksi silmääni osui hellan lähellä seinällä oleva pikkuharja ja sihveli-setti. Mummulla oli myös sellainen ja se oli ahkerasti käytössä kun pöydältä muruja siivottiin. Omaan keittiöönkin sellainen tulee kun vain sopiva löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)


   Tuo sihveli-kihveli on lahja siskoltani, joten en tiedä mistä se on, mutta usein pienissä sisustuskaupoissa on erilaisia kauniita pikkuharjasettejä. Tuo on juuri tuossa kohdassa, koska usein kuivien klapien pinnasta tippuu pientä roskaa uuniin laitettaessa. Saapi hipaistua ne pois ennen kun koirien tassut vievät mennessään sänkyyn ;)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri :) Yksi rempan tavoitteista oli piilottaa sitä modernia tekniikkaa pois, eli meillä jääkaappia ja mikroa. Ne pisti itsellä aina silmään muuten niin tupamaisessa tuvassa ;)

   Poista
 11. Ennen kuin luen yhtään mitään mitä kukaan muu on sanonut, haluan sanoa, että: Ihan uskomattoman upea ja mahtava muutos ihan käsittämättömän nopeassa ajassa taas! Kyllä on hieno köökki!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tällä kertaa meillä oli myös lisäkäsiä apuna, joten saimme homman tehtyä viikossa! Ensin rontattiin, purettiin ja paneloitiin, sitten apukädet jo saapuivat paikalle ja kaikki saatiin kuosiin avustettuna.

   Esi- ja jälkityöt on muuten aina sellaisia voi ja voi. Huomaa miten paljon on kaikkea ja todellakin kaikkea turhaakin. Kun sitä kaaosta katselee, tulee karsittua samalla ;D

   Poista
 12. Ihana köökki ❤️ Tykkään tunnelmasta kovasti! Ja kiva huomata jonkun muunkin rakentelevan noita omia seiniä -etten mä ihan ainoo ole 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Juu, nyt on täälläkin väliseinätetty! Täällä on joskus kauan sitten ollut oikeita väliseiniäkin enemmän, mutta joku on niitä purkanut sitten pois. Talohan on oikeastaan kaksio, sillä täällä on tuvan lisäksi kammari ja sali, sekä niiden välissä eteinen ja välihuonetila, joka meillä on vessahuoneena. Täällä on joskus 50-luvun tienoilla (yhden kirjan mukaan) ollut 5 huonetta, eli makkari on ollut 2 pientä huonetta, se välihuonetila on ollut yksi huone ja oisko sitten salissakin ollut joku erotelmaseinä.

   Poista
 13. Kerrassaan onnistunut remppa! Niin viihtyisää ja kaunista ompi siellä.

  VastaaPoista
 14. Kaunista, kodikasta ja niin lämmin tunnelma, jotta. Useat pienet yksityiskohdat miellyttivät silmääni ja nuo keittiöpyyhkeet korissa on se juttu, jonka vuoksi tunnustan, joudun käymään tyylivarkaissa. Aion meinaan toteuttaa myös omassa köökissämme. Kiitos siis inspiroivista kuvista.
  Nuo avohyllyt miehesi on myös toteuttanut kauniisti, just sillain sopivan rouheesti, samaa toteutustapaa hyllyköissä löytyy myös meidän kodistamme ja miellyttää silmääni kovin.
  Mikäs on Jovelan Johannan keittiössään puuhastella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mm :) Kivaa, kun joku inspiroituu meidän jutuista! Ihan samalla tavalla itsekin inspiroidun muiden jutuista :)

   Tuo astiapyyhekori on ollut toimiva juttu. Mehän pestään astiat käsin ja ne nostetaan kuivamaan atiapyyhkeille, ellei sitten kuivata heti. Yhdessä tuollaisessa korissa on kokkauspyyhkeet (en osaa käyttää patalappuja), eli pyyhkeet, joita käytän apuna ruoanlaitossa tai leivonnassa. Toisessa samanlaisessa on astiapyyhkeet. Juuri parhaillaan käyttövuorossa olevat roikkuvat siinä puulieden uuninlämpösäätelyvetimessä (hahaa, mikä sana), jossa ne kuivuvat nopeasti ja siitä ne vuorollaan lentävät pyykkikoriin.

   Avokyllyt on tehty kakkos'kakkosesta ja lankuista, joten ne ovat tosiaan tupamaisen rouheita. Joku koristelista varmaan siihen yläosaan vielä tulee ja alaosaan, sen laskutaso-osan alle tulee vielä verhot, jolloin roskissaavi ja muut sinne tulevat tarpeet jäävät piiloon :)

   Poista
 15. Kaunista! Huomasin Osuuskaupan vanhan puulaatikon. Mistä olet löytänyt? Muistan ne lapsuudestani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se laatikko on meillä kirjaimellisesti puulaatikkona, eli siellä on puulieden klapit. Laatikko löytyi aikoinaan tuolta verstasrakennuksesta, josta se otettiin sisälle käyttöön. Isäntä laittoi pyörät alle, jotta laatikon saa kätevästi vedettyä uunin viereen.

   Poista
 16. Ihanstuksesta täällä vaan huokailen! On teillä kyllä kaunis tupa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannele :) (ihan vähän on tullut itsekin huokailtua, kun vihdoin, vihdoin.. ;)

   Poista
 17. Kylläpä maistuu aamukahvi hyvältä Jovelan keittiötä katsellessa. Se on varmastikin tuo punainen, joka tuo lämpimän ja kotoisan tunnelman, vaikka valkoista onkin paljon. Peukku muutokselle :) Just niinhän se on, että vanhoissa taloissa asiat kypsyvät pikkuhiljaa. Monet kerrat olen pohtinut, että on oikeastaan siunaus, ettei budjetti riitä heti kaikkeen. Moni asia on muuttanut muotoaan parempaan suuntaan pidemmän pohdinnan tuloksena.

  Suloista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Suvi :) Todella, punaista tuvassa on paljon. On isot matot, joitain pieniä juttuja ja sitten vielä tietenkin itse tapetti, jossa on vahva punamultakuviointi.

   Olen ajatellut samaa. Me kun rempataan puhtaasti ajan sallimissa määrissä, eikä rahoiteta mitään remppoja lainoilla, on paljon laitettavaa vähän joka paikassa, niin ei vaan ole sellaista heti valmiiksi -juttua laisinkaan ja se on hyvä. Asuessaan sitä ymmärtää tilojensa asettavat tarpeet siinä arkisesa käytössä, joten isot ratkaisut ovat sitten onnistuneita, kun ei tarvitse huomata, ettei joku pitkällä aikatähtäimellä toimisikaan.

   Seuraavaksi sitten sisällä remppa jatkuu salissa ja eteisessä. kaikenlaista parannusta ja ylipäätään pintaremppaa niihinkin on tulossa. Jos vaikka tänä vuonna saataisiin nuo isot asiat talon sisällä toivottuun malliin ;)

   Poista
 18. Näyttää niin ihanalta ja kotoisalta! Ja taas näkyy miten rakkaudella tätä kotia teette. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari :) Rakkaudella se on tehtävä tällaista vanhaa torppaa.

   Poista
 19. Oi, niin on kaunista ja suloista <3 Kyläkauppaköökin tunnelma on tosi onnistunut! Kuten arvata saattoi, olette te niin pontevia visioiden toteuttajia :) Onnea kovasti etapista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos, Taru :) Kyllä tuolla onkin nyt hääräilty. Innoissani pistin tomskut kasvamaan, kun ennen remppaa ei olisi ollut tilaa, missä niitä kasvatella ja pannut kuumana olen kokkaillut meille ja koirille ruokia ;) Uutuuden viehätys voisi kestää pidempäänkin ;)

   Poista
 20. Oi, oi. Tuossa ihan silmä lepää. Ihanan näköstä! Kyllä kelpais mullekin :) Meilläkin vanhan talon keittiöremppa edessä (ja muutenkin remppaa) ja suunniteltu on mahottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peikkovillaan :) Ja tsemppiä omaan keittiöremppaan! Hyvin suunniteltuhan on se puoliksi tehty, joten ei kun toteuttamaan vaan ;)

   Poista
 21. Kiitos, tämä postaus tuli juuri oikeaan! Olen kuumeisesti yrittänyt miettiä 1904 rakennetun talon keittiötä, joka on 80-90 luvulla rempattu pilalle, ihan uuteen uskoon. Sain monta hyvää ideaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten hauskaa! Blogeista löytyy niin paljon kivoja ideoita ja usein inspiroidun itsekin muiden puuhista toteuttamaan omia juttuja :)

   Poista
 22. Ihana nähdä tuo sinun köökkisi, Ihan jotain muuta kuin ne monet laboratomiset kylmät keittiöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sellaiset high tec -keittiöt eivät kyllä mitenkään istuisi tähän vanhaan taloon, vaikka miten olisivat hienoja ja napista kaikki toimintoisia ;)

   Poista
 23. Oih! Ihanan, upean keittiön olette loihtineet! Niin valoisa ja kotoisa tunnelma. Kyllä tuolla kelpaa puuhastella ja herkutella, ja noin hyvää lopputulosta kannatti odottaakin sen kolme vuotta. :) Mukavia kokkaushetkiä köökkiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivi :) Olen kyllä ottaanut kaiken ilon irti uusitusta tupaköökistä. Täällä sitä ollaan kynnenaluset vuoroin mullassa ja vuoroin ruoassa ;)Nyt jos ei nuo tummat pilvet ropsaise taivaalta vettä, niin pääsen vielä mankeloimaankin illalla - jos nääs tuo pyykki kuivahtaa tuulessa mankelisopivaksi.

   Poista
 24. On se vain niin IHANA...ja tuo punainen väri oikein korostaa vanhan tuvan tunnelmaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Bertta :) Punainen onkin mun lempiväri tuvassa. Montaaa väriä on vuosien saatossa keittiössä kokeiltu, mutta aina paluu punaiseen on varma. Nyt ei edes muuta korostusväriä halua harkita ;)

   Poista
 25. Kiitos huikeasta blogista Jovelan Johanna! Olen jo pitkään seurannut kirjoitteluasi, koskaan en ole joutunut pettymään uuden postauksen tultua julki!:)Jälleen kerran huippuja juttuja siellä tapahtuu!<3 Mutta nyt hämmästyin, en postaustasi vaan contry french maaleista. Onko todella totta että niiden valmistus on lopetettu? Tietääkö johanna tai joku muu? Viimein olin niitä tilaamassa ja kotisivut oli lopetettu:( -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! Mitä? Apuaah! Ei kyllä ollut mitään hajua tuosta, vastahan itsekin sieltä suoraan tilasin maaleja. Näyttäisi tosiaan valmistajan sivuilla olevan ilmoitus, että toiminta on päättynyt. Mikä murhe! Ihan parhaita maaleja nuo ovat olleet. Kiitos kun vinkkasit. Pitää koluta nyt sisustuskauppojen verkkokauppoja läpi, koska ehdottomasti haluan tuota maalia muuallekin. Ei kun surffaamaan jälleenmyyjien varastolöytöjen toivossa.

   Voi NYYH!

   Poista
 26. MITÄHHH?? Ei voi olla totta! Meillä on just remppa päässyt maalausvaiheeseen ja mun piti tilata tota maalia olkkariin, makkariin ja kirjastohuoneeseen. Missä verkkokaupassa tota on vielä? T:eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma :( Meilläkin on vielä projekteja, joihin oltiin ajateltu tätä maalia, joten pitää nyt yrittää haalia sitä jälleenmyyjien varastoista. Kannattaa käydä CF:n facessa katsomassa jälleenmyyjämainintoja. Osalla oli varasto jo loppu, mutta joiltain löytyy vielä muutamia sävyjä.

   Poista
 27. Tulipas Jovelan tuvasta upea!!! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla.
  Kuparinen saarekkeen taso kruuna kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 28. Kiitos :) Taso on sitten seuraava juttu tuvassa, mutta siihenkin menee taas tovi, kun tulee pari muuta projektia väliin ;)

  VastaaPoista
 29. Lopputulos on oikein ihana. Mitenkä sitä tuntuu, että toiset ne vaan saa pika-pikaa aikaan vaikka mitä muutosta. Meillä vaan hommat ja lista tehtävistä asioista kasvaa... :) Mut kai nämä muutama lapsi ja kodin ulkopuoliset työt syövät sitä aikaa ihan kiitettävästi.

  Mitä vikaa on muuten Uulan maaleissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltähän se tuppaa aina tuntumaan, kun katselee muiden puuhia ;)

   Uulan maali oli todennäköisesti valmistevirheellinen ja sen vuoksi meillä meni useita seinäpintoja uusiksi ja siitä on pari esimerkkikuvaa aiemmissa postauksissa. Niin voi käydä, maailma ei ole täydellinen ja joskus tuotteessa on vika, mutta jos sen jälkeen asiakaspalvelu oli sitä luokkaa (luokatonta), jollaista me kohtasimme, niin meille ei uulaa tule enää tule ;)

   Poista
  2. Ok. Ulkomaalien ongelmallisuudesta olen perillä, mutta olen pitänyt Uulaa kelpo sisämaalina. Harmi juttu tuo ikävä asiakaspalvelu ��

   Mukava se on toisten tehokkuutta ihastella, voi joku insoiraation murunen tarttua itseenkin ��

   Poista
  3. Juuri näin :) Kummasti tulee aina energiaa puunata omia nurkkiaan kun näkee toisen saaneen jotain kivaa aikaiseksi. Itelläni se toimii motivaattorina ihan joka kerta :)

   Poista
 30. Voi, siitä tuli niin ihana!!! Just oikeanlainen <3

  VastaaPoista
 31. Wau, näyttää tosi raikkaalta! Ja joskus on kivaa kun joku muu ottaa omista kodista kuvia, tulee ihan erit kuvakulmat!

  VastaaPoista
 32. Wau, näyttää tosi raikkaalta! Ja joskus on kivaa kun joku muu ottaa omista kodista kuvia, tulee ihan erit kuvakulmat!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!