jovela

jovela

maanantai 14. marraskuuta 2016

#rakastasellaisenakuinolen

Tämä blogi kertoo tästä talosta ja elämästä siten, miten tämä talo ja paikka meitä omalta osaltaan määrittelee. Noin muuten me olemme pysyneet kasvottomina ja tavallaan henkilöttöminä tyyppeinä. Emme kaipaa, emmekä halua henkilökohtaista huomiota. Tällä kertaa kuitenkin tulen esille hieman itsekin. Olen mukana kamppiksessa #rakastasellaisenakuinolen

Haastan teidät siihen mukaan. Kamppis ajaa omalta osaltaan sitä väitettä, että kunkin meistä tulisi kelvata sellaisena kuin olemme. Nykyään vähän kaikkea muutetaan, filtteröidään ja pyritään muokkaamaan, kameratkin tulevat pikaparannusfilttereillä, ja hauskaahan niillä on leikkiä, mutta aina välillä on hyvä kyseenalaistaa miksi niin teemme. Miksi ei kelpaa siten miten on ja miksi se paine muutoksiin usein koetaan ulkopuolelta tulevana paineena. Me ihmiset, meidän kotimme, meidän elämämme ei kelpaa ihan sellaisena kuin se on omasta mielestämme. Sen tulisi kelvata ja halun muutoksiin syntyä omasta tahdosta, ei muiden tuomasta paineesta, uskosta siihen, ettei muuten kelpaa. Olemme myös kasvattamassa kokonaista sukupolvea, jolle kaikenlainen muokkaaminen on tavallista arkea. Se on huolestuttavaa omasta mielestäni.

Olette ihanat siellä moneen kertaan kyselleet, onko Jovelalla instatiliä. Ei ole ollut. Tämän myötä sen kuitenkin avaan. Arvostamme kovasti jos haluatte osallistua tähän kamppikseen. Sillä on kasvoja, mutta sillä ei tarvitse olla kasvoja. Jos haluat käydä katsomassa kamppiksen virallisia kasvoja, löydät ne täältä.

Jovelan instan löydätte halutessanne täältä. Yritän olla jatkossa siellä ahkera, työkiireet ovat edelleen päällä, joten blogipuolella valitettavasti on hiljaisempaa. Päivittäin kuitenkin on pieniä hetkiä, jotka mielellään jakaisi teidänkin kanssanne. Insta lienee siihen ihan mukava kanava.

Tänään siis Jovelat 1800-luvulta pyytävät teitä mukaan 2010-luvulle osallistumaan kamppikseen #rakastasellaisenakuinolen - heittäkää blogiinne, instaan, faceen, minne haluattekin. Pääasia, että heitätte oman #rakastasellaisenakuinolen


Ja tässä minä olen. Jovelamaiseen tapaan edelleen kasvottomana, Jovelamaiseen tapaan villasukissani!Rakkaudella

Jovelan Johanna

16 kommenttia:

 1. IHANAA! Lämmin kiitos Jovelan Johanna, että olet mukana tässä niin tärkeässä kampanjassa, edistämässä vielä tärkeämpää sanomaa. Täytetään some rakkaudella, ja osoitetaan sitä jokaisessa päivässä myös maailmalle ja ihmisille ympärillämme <3 Rakkautta!

  VastaaPoista
 2. Täyttä totta joka sana! Terkut sinne Jovelaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kiitos, Anni <3 Terkkuja myös sinne AnniKkalaan sateisesta Jovelasta :)

   Poista
 3. Todella mahtavaa! Ihanaa päästä seuraamaan instassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten hauskaa :) Yritän laittaa jonkun napsaisun joka päivä ;)

   Poista
 4. Klikkasin itseni heti seuraajaksesi instassa..♥

  VastaaPoista
 5. Mahtava haaste. Hienoa kun toit tärkeän ja ajankohtaisen asian esille. Tähän on pakko tarttua itsekin. Miten, en vielä tiedä. Mutta nyt kosketti niin mun ajatusmaailmaa, ettei tätä vain voi ohittaa.
  Kiitos:)
  #rakastasellaisenakuinolen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kovin tärkeä mun ajatusmaailmassa, joten olen kiitollinen kun täälläkin ihmiset siihen reagoi. Yhdessä näihin asioihin voi vaikuttaa hyvässä hengessä ja näyttää sellaista esimerkkiä, että ihminen kelpaa sellaisena kuin on luotu <3 Kiitos jos osallistut tuolla, Annikka :)

   Poista
 6. Hyvin kirjoitettu ja täysin totta. Helposti sitä valuu mukaan eri villityksiin ja välillä pitää oikein pyristellä vastaan pysyäkseen omana ihanana itsenään. Ehkä ikä tuo järkevyyttä tähän, mutta sitten tosiaan huoli tuosta jälkikasvusta seuraa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri :) Ja vaikka kaikilla ajoilla on omat villityksensä, niin tämä nimenomainen villitys on huolestuttava, koska se on muuttumassa normaaliksi kokonaiselle sukupolvelle :( Siinä missä ennen sanottiin, että on hyvä pitää jalat maassa, nyt eletään monelta osin tavallaan rinnakkaistodellisuudessa. Se on kovin surkeaa se :(

   Poista

Kiitos kun kommentoit!