jovela

jovela

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Uusi vanha kaappi (ja myynnissä 2 kaappiamme)

Uusi vanha kaappi saapui tällä viikolla osissa ja isäntä sen siitä samana iltana kasaili. Kaappi on ihana! Seuraavana iltana isäntä purki osiin aiemmin salissa olleita kaappeja, joiden sisältö ja paljon muutakin saatiin mahtumaan uuteen vanhaan kaappiin.

Olen ihaillut kaapin yksityskohtia.

Niitä on niin paljon, joka kantilta katsottuna.

Kaappi on suuri, tukeva ja huolella tehty. Se on ollut vaatekaappina. Isäntä poisti varoen kaapin sisältä kiskon, josta vaatteita on roikotettu.


Meillä kaappi on säilytyskaappina, joten isäntä nikkaroi itse kaappiin puiset hyllyt. Kaapin oikealle puolelle tulee vielä yksi hylly, jonne tuo pinotut tavarat mahtuvat hyvin - kaapilla on melkein 60cm sisäsyvyyttäkin. Tuohon alaosaan jää kuitenkin korkea tila, jonne mahtuu varapeittomme sekä 16 kappaletta 50x70cm raameja, joissa on vanhoja valokuvia työhöni liittyen. Saapa nekin kerrankin piiloon siististi.


Kaapissa on myös kaikki leffamme, muutama sata sellaista, kirjat, työvälineet, oppaat ja muutamia muita tarpeita.Kaapissa oli valmiina 8 syvää laatikkoa, joihin mahtuu uskomattoman paljon tavaraa. Piilossa on  tulostuspaperit, tärkeät paperit, elektroniikkaa, musiikkia ja kaikenlaista tärkeää tavaraa.


Olemme niin tyytyväisiä tuohon kaappiin. Se on mielestämme kaunis ja se on niin presiis passeli meille. Kaapin myötä pääsimme vihdoin salin vanhennusmöbleerausprojektin pariin. Salihan on ollut sellainen muuton, mökistä luopumisen, äidin poismenon ja muiden juttujen aiheuttama kaikenlaisen tavaran ja mööpelin säilytyspaikka, jossa huonekalut eivät ole vastanneet lainkaan talon ideaa. Pahimmillaan salissa on ollut 11 kirjahyllyä samaan aikaan! Nyt se on ohi. Viimeinen entinen kaappi puretaan tänään ja 2 viikon kuluttua kun alkaa lokoisammat työajat taas toviksi, keskitymme salin kalustamiseen mieleisellämme tavalla, mööpeli kerrallaan. Ulos uusi, tilalle wanhaa!

MYYDÄÄNPÄ SIIS!

2 kpl Ikean kaappeja. Kunto ihan hyvä, ainakaan tuossa kaappia kahteen osaan purettaessa ei mitään vikaa osunut silmiin. Alakaappien sisällä on 2 irtohyllyä, mutta toisen kaapin yhden hyllyn kiinnitysniitit on kadonneet, koska pidimme siellä vain yhtä hyllyä. Niitä kiinnitystappeja kuitenkin saa Ikeasta ja rautakaupoista. Kaapit ovat 180cm korkeita. Kaapin yläosa on alaosaa kapeampi syvyydeltään, eli kaapin mitat ovat:

Yläkaappi: 74x32x88cm (lev, syv, kork) ja
Alakaappi: 74x42x93cm (lev, syv, kork)

Kaapit ovat tuossa ristikkokaapin molemmin puolin.


Kaapit maksoivat muistaakseni 199,-/kpl  Ikeassa, Saa ostaa pois yhteishinnalla 120,-. Nouto Vehmaalta. Kaapit on kahdessa osassa (ylä- ja alaosa). Kuljetus onnistuu kuluja vastaan akselilla Uusikaupunki-Turku, noin suunnilleen. Kovalevykuoleman myötä blogimeilin salasana on ollut jo tovin hukassa, enkä ole ehtinyt sitä kaivella esille, joten jos kaapit kiinnostavat, huutelethan kommenttilootassa!

Myös tuo keskimmäinen ristikko-ovikaappi on tulossa myyntiin. Jos kiinnostaa, huutele! Siinä on jonkin verran kulumaa ja elämää siellä ja täällä, muttei mikään rotisko kuitenkaan joten halvalla se/ne tulee tuosta lähtemään, ehkä toinen samanlainenkin, koska myös näitä kaappeja on 2 kpl :) Ehdin ensi viikolla työkeikan vuoksi kurkkia blogia todella vähän, joten ettehän ihmettele jos en heti ehdi vastailla :) Jos jotain siellä jotkut näistä kaapeista kiinnostaa, niin nouto joka tapauksessa olisi siis ensi viikon jälkeen vasta, ellei niin kiirus ole, että tiistaina illalla haluaisi noutaa kaapit pois.

Vielä tovin kiirusta pukkaa, mutta instaan heittelen kuvia kun jotain kivaa osuu kännykkäkameran eteen :) Ensi viikon jälkeen sitten alan palailemaan normaaliin rytmiin täällä blogilassakin.

Lokoisaa sunnuntaita suuntiinne!

Jovelan Johanna

38 kommenttia:

 1. Hei Johanna, mua vois kiinnostaa tuo keskellä oleva ristikkokaappi! Haku onnistuu! :)
  Terv.Marika Piikkiöstä (mallu72@gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika, laitan sulle asap viestiä, kun vaan ehdin :) Ristikkokaappi on nyt varattu ensisijaisesti sulle :)

   Poista
  2. Ihanaa!!! Mä täällä jo mittailin ja silmäilin köökkiä mihin pääsee astiakaapiks. Viestiä odotellen.

   Poista
  3. Jotta saat kunnolla mallailla siellä ennen kun ehdin meilailemaan, niin paljastettakoon, että tuon kaapin leveys on 81 cm, korkeus 180 cm ja syvyys 32,5 cm ;)

   Poista
  4. Kiitos mitoista, just passeli! :)

   Poista
 2. Kyllä on ennen tehty yksityiskohtia mööpeleihin - hienon yksilön olette löytäneet <3 Tsemppiä tulevaan viikkoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! On siinä mennyt tovi tuota tehdessä ja viimeistellessä - maalauksia myöten!

   Poista
 3. Kaunis kaappi ja niin täydellinen teidän tupaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen niin <3 tuohon. Kaappi tuli tupaan ja meni saliin ;)

   Poista
 4. Ihanan näköinen kaappi, kyllä ennen osattiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Nykyaikana ei ole aikaa tehdä tuollaisia ja nekin, jotka näkevät vaivaa ja tekevät, eivät meinaa löytää asiakkaita, kun priimaakin pitäisi saada sekundan hinnalla ;)

   Poista
 5. Sopii tosiaan teille tosi hyvin edellisten hankintojen jatkeeksi! Miltä ajalta kaappi on, tiedättekö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertaustyyliähän tuo on, mutta milloin se on tehty, on eri asia. Jotain päivityksiä siihen ainakin on tehty, sillä sisällä oli tosiaan ripustuslenkkikisko, joka on varmaan laitettu joskus 50-60 -luvulla :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kannatti taas malttaa odottaa! Tuo on niin monella tapa passeli. Tilava ja kaunis, jykevä ja huolella tehty ja sen yksiyskohdat on niin hienoja. Edelleen löytää uusia hienoja sävyjä ja pieniä yksityiskohtia, joita ei ole ennen huomannutkaan! :)

   Poista
 7. Nina, poistin sun viestin täältä, koska siinä näkyi sun puhelinnumero. Ikean 2 kaappia on varattu nyt ensisijaisesti sulle ja laitoin sulle tekstarin siihen kommenttiin laittamaasi numeroon :)

  VastaaPoista
 8. Paljon on taitoa käytetty, tunteja kulutettu ja rakkautta luovutettu tähän kaappi-ihanuuteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain on ollut aikaa ja halua tehdä hyvää työtä :) Tällaisia arvostaa <3

   Poista
 9. Jo on ihana tuo uusvanha kaappi!

  VastaaPoista
 10. Upea kaappi! Ja mielettömästi tavaraa näyttää syövän!

  VastaaPoista
 11. Oi miten kaunis mööpeli! Mistä löysitte sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Go Old, Turku :) Samasta paikasta on myös meidän makuuhuoneen ihana kaappi :)

   Poista
 12. Tuo kaappi on varmasti semmonen "tästä huonekalusta en luovu"-kaluste! Niin kauniisti tehty, että! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tuo ja se makuuhuoneen kaappi on juuri sitä osastoa, josta ei hevillä luovuta!

   Poista
 13. Ihana kuulla kuulumisia. Tuo insta ei niin toimi minulla, joten tämä blogi on väylä käydä teillä kylässä. Upean kaapin olette löytäneet. Tässä meilläpäin oli myynnissä hyvin samantapainen, mutta vaaleampi. Myös entistetyssä talossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi virkoaa tässä taas kun sain työhommat taas normaalimmalle aikajanalle :) Kevättä ja uusia juttuja kohti taas :)

   Poista
 14. Voi että kun löytäisi tuollaisen kaappikaunokaisen, johon voisi oikeasti oven taakse kätkeä kaikki elokuvat, cd-levyt, valokuvat, kirjat jne. Nyt on meillä ripoteltuna sinne tänne, minne nyt ikinä mahtuukaan. :)

  Kaunista teillä on muutenkin! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja meillä juuri leffat/sarjat ovat yksiä harmituksia, kun niitä on paljon ja niistä ei luovuta. Ne ei sovi minnekään (tai eivät sopineet pitää nyt sanoa), eikä ne visuaalisestikaan sovi tänne. Nyt ovat hyvässä järjestyksessä piilossa ja emäntä onnellinen :) Kyllä me tossa kaappia täyttäessä taas karsittiinkin valikoimaa, mutta kun tykkään brittidekkareista ihan hirmuisesti, niitä sarjojen kausia on kertynyt paljon ja oikeastaan toi valikoima meillä on sellainen, ettei siellä mikään turhaan seiso. Aina välillä on niin hauskaa vaan kömpiä katsomaan joku tuotanto kokonaan isännän kanssa.

   Poista
 15. Moi. Jos tuo ristikkokaappi ei mee Marikalle Piikkiöön, niin olen kiinnostunut niistä molemmista ristikkokaapeista. Mulla on itellä samanlaiset ovet mutta vähän korkeemmat ja leveemmät. Eli olisin laittanut nuo matalammat reunoille ja sen korkeen keskelle. yhdelle kaapille ei valitettavasti oo käytöö. Kuljetus järjestyy. Ilmoitathan jos kaupat peruuntuvat. virpi.kantomaki@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Toinen kaappi on tosiaan myyty ja vain toinen jäljellä. Toivottavasti löydät vastaavat muualta :)

   Poista
 16. Ihana tuo uus kaappi <3 Ja mikä tilaihme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on! Kaunishan se on päältä, mutta se miten tuohon kaappiin saa mahtumaan ihan kaiken, on se mikä tekee kaapista meille upean :)

   Poista
 17. Uusi kaappi on ihan kuin Buckinghamin palatsissa mutta passelisti myös teidän palatsiinne sopiva! (Eräässä uudessa nettisarjassa kurkattiin kuningattaren makuukammariin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän meidän kaappiin taitaisi mahtua se Lissun hevonenkin ;D

   Poista
 18. Jestas miten upea kaappi!!! Teillä on sellainen koti jonka minä haluaisin, joten jää innoissani lukijaksi.

  VastaaPoista
 19. There is a chance you're eligible to receive a $500 Ikea Gift Card.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!